0
5 Yatak 3 Banyo Odalı Villa - Fotoğraf 1
5 Yatak 3 Banyo Odalı Villa - Fotoğraf 2

Video

5 Yatak 3 Banyo Odalı Villa - Fotoğraf 3
5 Yatak 3 Banyo Odalı Villa - Fotoğraf 4
5 Yatak 3 Banyo Odalı Villa - Fotoğraf 5

Tüm fotoğrafları göster

5 Yatak 3 Banyo Odalı Villa

£225.000

İskele Boğaz, Kıbrıs

5 Yatak Odası
4 Banyo
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £225.000
  • İlan Numarası 83363
  • Durumu Aktif Değil (Kasım 2022)
  • Konut Tipi Villa
  • Acente Referansıhp2711
  • Koçan Tipi Türk Koçanı
  • Kat Zemin Kat
  • Havuz Özel Havuz
  • Oturma Odası 1

İlan Hakkında

27 ay önce eklendi

17 ay önce doğrulandı

1970 gösterim

9 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

74 öncesi Türk Kocan

Yaklaşık 220 m² iç mekan
5 yatak odası
1 aile banyosu, 1 misafir duşu ve w/c odası artı 1 ebeveyn banyosu
Boyunca son derece geniş
Konut çevreleyen özel bahçe
Havuzlu özel arka bahçe, küçük bir depolama ünitesi ve barbekü alanı
Özel sürüş
Tamamen klimalı

Harika yer
Harika kiralama potansiyeli
Kumlu bir plaja arabayla 10 dakika içinde
Boğaz limanına ve harika restoran/barlarına arabayla 10 dakika
Banka, büyük süpermarket ve eczane gibi olanaklara arabayla 5 dakika
Mağusa Şehir Merkezine 20 dakika sürüş mesafesinde
Yakın tarihi özellikler

5 yatak odası, 3 banyo, açık barbekü, Özel Havuz ve kapılı girişi olan özel araba yolu ile inşa edilen bu muhteşem evleri tasarlarken lüks kesinlikle önemli bir faktördü. İç tasarım, baştan sona mermer döşeme, ankastre aletleri olan granit mutfak tezgahları, büyük bir giriş koridoru, yüksek tavanlar, geleneksel kemerler ve dönen merdivenler ile oldukça muhteşem. Bu harika ev, zemin katta bir yatak odası ve misafir duş/wc odası, merdivenle zorlananlar için harika, ikinci katta ana aile banyosu bulunan 3 yatak odası ve beşinci bir yatak odası ile gerçekten herkese hitap ediyor. üçüncü katta, çatı katı tarzı, kendi özel en-suite banyosu ve belki de bir Ofis odası/genç odası için mükemmel olabilecek balkonu vardır.

Konut , Kuzey Kıbrıs'ın en çok arzu edilen bölgelerinden birinde yer almaktadır ve kısa süre önce Forbes Magazine'de en iyi sahil satın alma için No.1 olarak adlandırılan muhteşem sahil şeridi ve sayısız kumlu plajı olan İskele sayesinde .

Konumu ve bu Konut sunduğu harika özellikler sayesinde, yaklaşık olarak yüksek bir potansiyel kira getirisi bekleyebilirsiniz. Yaz sezonu boyunca haftada 750 £. Hesaplamalar, benzer Evler ve önceki başarılı kiralama oranlarına dayanmaktadır.

Referans No: HP2711

Konut

Zemin kat:

Giriş holü: 8m x 3m

Bu muhteşem Konut girdiğinizde, uzun cam cephelerden ışık parlayan geniş bir açık alan ve ana mermer dönen merdivenle karşılaşacaksınız. Bu noktadan alt kattaki yatak odasına, banyoya, oturma odasına, mutfağa ve bahçe ve havuz alanına açılan bir kapıya ulaşabilirsiniz.

Mutfak: 5.2mx 4.2m

Entegre Sadece Beyaz Eşya ve kahvaltı barı ile tasarlanmış, yaşam alanından ayrı güzel bir alan. Dilerseniz kolayca küçük bir yemek masası yerleştirebilirsiniz. Lavabonun üzerine yerleştirilmiş geniş sürgülü pencerelerle yıkanırken Özel Havuz, bahçe ve barbekü alanı manzarasının keyfini çıkarın. Havuza ve bahçe alanına açılan uzun cam sürgülü kapılardan bol miktarda doğal ışık alın.

Salon: 3.5mx 5.3m

Özellikli şömine, yaşam alanına girdiğinizde size sıcak ve sade bir his verir. İki parçalı bir süiti ve dilerseniz küçük bir sehpayı alacak kadar geniş. İki cam sürgülü kapı ve iki takım pencere, yaz mevsiminde bol miktarda doğal ışık ve esinti sağlar. Hemen dış cephelerde uzun ön verandadan faydalanılmaktadır.

Alt Kat Misafir Duş Odası: 2.5mx 1.2m

WC'li misafir tuvaleti, lavabo ve duş.

Alt kattaki yatak odası: 4.6mx 2.8m

Alt kattaki yatak odasına girdiğinizde, odanın soluna iki cam pencere ve doğrudan öndeki verandaya açılan iki cam sürgülü kapı yerleştirilmiştir. Oda, büyük bir çift kişilik gardırop, çift kişilik yatak ve tuvalet masası alacak kadar geniştir.

Birinci kat:

Üst koridor: Yaklaşık 25 m²

Demir parmaklıklı döner merdivenden çıkarken, beşinci yatak odası/ Ofis alanına açılan üst kat koridorunun solunda yer alan bir başka merdivenle karşılaşacaksınız.

Master süit: 5,3mx 2,9m

Üst kattaki salona girdiğinizde merdivenin sağında bulunur.

Ebeveyn yatak odasında geniş bir gömme dolap, lüks bir yatak, tuvalet masası ve ekstra çift kişilik gardırop bulunmaktadır. İki büyük sürgülü pencere ve iki uzun cam sürgülü kapı, tatlı havuza ve yeşil alanlara bakan özel balkona açılan ana yatağın tam karşısına yerleştirilmiştir.

İkinci Yatak Odası: 3.7mx 3.2m

Ebeveyn yatak odasının arkasında yer alan ikinci yatak odası. Çift kişilik yatağın hemen bitişiğinde özel balkona açılan iki cam sürgülü kapı vardır. Yatak odasının sağ tarafında, yaz aylarında bol ışık ve doğal esinti sağlayan iki cam sürgülü pencere bulunmaktadır. Yatak odası lüks gardıroplar, çift kişilik yatak ve tuvalet masası alacak kadar geniştir.

Aile banyosu: 2.5mx 2.8m

İkinci kattaki holün sağ tarafında aile banyosu bulunmaktadır. Duş ünitesi artı W/C, lavabo ve dolap ile tatlı bir köşe küveti tutan alanla süslenmiştir. Herkesin banyo aksesuarlarını ayrı tutmak için birden fazla rafa sahip büyük bir bağımsız ünite de bulunmaktadır.

Üçüncü Yatak Odası: 4.6mx 2.8m

Ana aile banyosunun arkasında, yine çift camlı cam pencerelere ve bol miktarda doğal ışık sağlayan sürgülü kapılara sahip üçüncü bir yatak odası vardır. Balkon, bu güzel Villa ön tarafına ve ana caddeye bakmaktadır.

İkinci kat:

Loft Yatak Odası / Ofis alanı: 3m x 4m

Bu özel oda, dönen bir merdivenle erişilebilen Villa üçüncü katında yer aldığından çatı katı tarzındadır. Odanın benzersiz konumu nedeniyle, nadir bulunan tonozlu bir tavana sahiptir. Köşedeki yatak odasından ayrı olarak, kolayca kapatılabilen ve gizlenebilen ekstra bir depolama alanı bulacaksınız. İki uzun cam sürgülü kapı, diğerlerinden biraz daha büyük ve bazı dış mekan mobilyalarını alacak kadar büyük başka bir özel terasa girerken doğal ışığı davet ediyor. Sanki bu muhteşem oda daha iyisi olamazmış gibi, aynı zamanda tam duş, W/C ve lavabo içeren kendi özel en-suite banyosuna sahiptir.

Harici

Tüm Konut çevreleyen son derece geniş bir zemin

Ön bahçe:

Özel araba yolu ve garaj ile kapılı giriş.

Büyük sundurma ve mini bahçe alanı.

Arka bahçe:

Açık duş, Özel Havuz, barbekü sundurma alanı, mini depolama ünitesi ve hafif bir bahçe kenarı.

Kiralama potansiyeli:

Uzun vadeli:

Bu Konut şu anda aylık brüt geliri 500 £ olan bir kiracısı var.

Kısa dönem:

(Yılın yüksek sezonu boyunca yaklaşık 20 hafta)

Önceki başarılı kiralamalara göre haftalık brüt 750 £

Düşük sezon:

(Kış dönemi boyunca yaklaşık 8 hafta)

£500 haftalık brüt

Bölge

İskele , Amerika'nın önde gelen iş dergisi Forbes tarafından yapılan son alıntı sayesinde şu anda eklenen milyonlarca liralık gelişme ile en yükselen ve gelecek sahil şeritlerinden biri;

' İskele , en iyi sahil alışverişi için 1 numara'

Bankalar, süpermarketler, restoranlar, paket servis Dükkanlar , sağlık tesisleri vb. gibi çoğu aktivitenin bulunduğu İskele ilçesi. Buna ek olarak şirin balıkçı köyü Boğaz da bulacaksınız. Boğaz köyü artık başlı başına popüler bir turizm merkezidir, çalışan limanın etrafında kümelenmiş bar ve restoranları ve herkesi büyüleyen harika atmosferi ile ünlüdür.

Yerel olarak Gazimağusa olarak bilinen tarihi Mağusa, güzel manzaralı sahil yolu boyunca kısa ve çok keyifli bir sürüş mesafesindedir. Antik ve modernin büyüleyici bir karışımı olan bu hareketli şehir, yatırımın bu yönü ile ilgilenenler için çok sayıda öğretim üyesi ve öğrencinin potansiyel kiralık müşteri havuzuna eklendiği Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne ev sahipliği yapmaktadır. Doğuya doğru, dünyanın en güzel plajlarından bazılarının bulunduğu Karpaz Yarımadası ve birçok cazibe merkezi arasında Karpaz Gate Marina olan olağanüstü doğal güzelliğe sahip bölge yer almaktadır.

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

İskele Boğaz Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta İskele şehrindeki İskele Boğaz bölgesinde şu anda 57 satılık villa vardır.

İskele Boğaz'daki Diğer 57 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 5/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 15/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 10/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs İskele İskele Boğaz Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs İskele Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Busy Bees

Maria Camilla Jerome - Busy Bees emlak danışmanı

Maria Camilla Jerome

Busy Bees

Bu ilan aktif değildir.

Maria Camilla Jerome
Diğer İlanlarına Bak
Busy Bees
Tüm İlanlarına Bak
Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.