0
Luxurious 4+1 Triplex Villa With Private Pool and Panoramic Mountain-Sea Views İn Çatalköy With Special Price For Launch - Ev Dış Görünümü
Luxurious 4+1 Triplex Villa With Private Pool and Panoramic Mountain-Sea Views İn Çatalköy With Special Price For Launch - Ev Dış Görünümü
Luxurious 4+1 Triplex Villa With Private Pool and Panoramic Mountain-Sea Views İn Çatalköy With Special Price For Launch - Ev Dış Görünümü
Luxurious 4+1 Triplex Villa With Private Pool and Panoramic Mountain-Sea Views İn Çatalköy With Special Price For Launch - Ev Dış Görünümü
Luxurious 4+1 Triplex Villa With Private Pool and Panoramic Mountain-Sea Views İn Çatalköy With Special Price For Launch - Doküman

Tüm fotoğrafları göster

Luxurious 4+1 Triplex Villa With Private Pool and Panoramic Mountain-Sea Views İn Çatalköy With Special Price For Launch

£210.000

Çatalköy, Girne, Kıbrıs

4 Yatak Odası
3 Banyo
250 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £210.000
  • İlan Numarası 79979
  • Durumu Satılık
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıCA14
  • Fiyat / Metrekare£840 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 250 m²
  • Bina Yaşı 3 yaşında
  • Havuz Özel Havuz

İlan Hakkında

29 ay önce eklendi

19 ay önce doğrulandı

1282 gösterim

0 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

4 Yatak Odalı Lüks Villa * Prestijli Konum * Merkezi Isıtma * Klima * 4×8 Özel Yüzme Havuzu * Deniz ve Dağ Manzarası * İki Mutfak * Girne Şehir Merkezine Dakika * Müstakil Tapu * Muayene Gezileri Sunulmaktadır.

Konum:

Bu modern, inanılmaz derecede enerji tasarruflu villalar, Çatalköy'ün sakin ve huzurlu bir bölgesinde yer almaktadır; Girne'nin en çok rağbet gören bölgelerinden biri. Çatalköy, Girne, Bellapais ve Esentepe'nin muhteşem plajları arasında mükemmel bir konuma sahiptir. Girne'nin eteklerinde yer alır, bu nedenle ideal deniz ve dağ manzarası ile sessiz ve huzurlu bir atmosfer sunar ve ayrıca restoranlar ve mağazalar dahil tüm yerel olanaklara çok yakındır.

Villa:

Bu özel lüks villa yapım aşamasındadır ve Kasım 2021'de tamamlanacaktır.
Mülkiyet güzel bir modern dış tasarıma sahiptir. Ve mülk sahipleri, bu villayı gerçekten kendilerine ait kılmak ve iç mekanını kendi zevk ve tercihlerine göre uyarlamak için bir kat planını ve çeşitli kaplamaları değiştirme seçeneğine sahip olacaklar.

Villa 250 m² kapalı alanı ve toplam 400 m² alanı ile ferahtır. Alan kullanımı çok akıllı. Tesise girdiğinizde, aileniz ve arkadaşlarınızla güzel günler geçirebileceğiniz 4×8 özel yüzme havuzu ve açık yemek alanı göreceksiniz. Villa, gelecekteki hayalinizdeki evin her köşesinden muhteşem deniz ve dağ manzarasına sahip geniş panoramik pencerelere sahiptir.

Geliştirici, sahiplerin talebi üzerine iç alanı dönüştürme fırsatı verir. Yatak odaları her katta kurulabilir, toplamda dört veya beş yatak odası yapar. Duş ve tuvalet her katta kuruludur. Taşınmazın iki adet mutfağı bulunmakta olup, zemin kat müştemilat veya salon olarak kullanılabilecektir. Arka bahçede, villanızın ve bahçesinin bakımı için gerekli tüm ekipmanları muhafaza edebileceğiniz bir bahçe ek odanız olacaktır.

Bitiş Tarihi: Kasım 2021

Fiyat: £185,000 Lansman Tanıtım fiyatı

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile bir mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.

Referans: CA14
– REF: CA14

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Çatalköy Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Çatalköy bölgesinde şu anda 344 satılık villa vardır.

Çatalköy'deki Diğer 344 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 8/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 18/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Çatalköy Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

HangiEv.com Üyeliği

Coast and Country Homes emlak firmasının şu anda aktif HangiEv.com üyeliği bulunmamaktadır.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.