0
4 Bedroom Detached Restaurant and B&B Located In Sought After Ilgaz - Teras
4 Bedroom Detached Restaurant and B&B Located In Sought After Ilgaz - Ev Dış Görünümü

Video

4 Bedroom Detached Restaurant and B&B Located In Sought After Ilgaz - Teras
4 Bedroom Detached Restaurant and B&B Located In Sought After Ilgaz - Havuz
4 Bedroom Detached Restaurant and B&B Located In Sought After Ilgaz - Oturma Odası

Tüm fotoğrafları göster

4 Bedroom Detached Restaurant and B&B Located In Sought After Ilgaz

£350.000

Yeşiltepe, Girne, Kıbrıs

4 Yatak Odası
6 Banyo
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £350.000
  • İlan Numarası 68098
  • Durumu Satılık
  • Konut Tipi İş Yeri
  • Acente ReferansıYE02
  • Koçan Tipi Tahsis Koçan
  • Kat Zemin Kat
  • Havuz Özel Havuz
  • Bahçe Var
  • Şömine Var
  • Eşya Durumu Eşyalı

İlan Hakkında

34 ay önce eklendi

18 ay önce doğrulandı

1070 gösterim

3 favori

9 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık İş Yeri Açıklaması

4 Yatak Odalı Müstakil Restoran ve B&B * Ticari Gayrimenkul Yatırımı* Muhteşem deniz ve dağ manzarası * 5 x 3m özel yüzme havuzu * Klima* Tam donanımlı ticari mutfak* Odun sobası* Tam dolu bar* Tamamen mobilyalı * 40 kişilik iç yemek yeme yeri* Harici olarak 80 teminat* Mevcut kiralamada kalan 15 yıl* Denetim Gezileri Mevcuttur

Konum:

Girne sıradağlarının eteklerinde yer alan bu çarpıcı eski taş Kıbrıs restoranı, oda ve kahvaltı bir zevktir. Muhteşem deniz ve dağ manzarasına sahip olan otel, ödüllü Etel Üzüm Bağı'na sadece 5 dakikalık yürüme mesafesindedir ve düğünlere ev sahipliği yapmak da dahil olmak üzere büyük ticari fırsatlar sunmaktadır. Şu anda Trip Advisor'da en yüksek puanlara sahip başarılı bir restoran ve oda ve kahvaltı olarak işletiliyor, ancak istenirse sadece bir bar veya oda ve kahvaltı olabilir. Bununla birlikte, sadece bir konut olarak değil, bir işletme olarak da faaliyet göstermesi gerekiyor.

Bol miktarda aktivite sunan ana yola arabayla sadece 8 dakika ve şezlonglar, duşlar, tuvaletler ve bir kafe ile harika bir kumsal olan Mare Monte plajına 12 dakika uzaklıktadır.
Mülk, tamamı yüksek kalitede, tamamen mobilyalı olarak satılacaktır, mutfak endüstriyeldir ve bar, geniş depolama alanında depolanan fazla stok ile tamamen stoklanmıştır.

Özellikler:

Mutfak 8 x 4.5m
Ticari mutfak, paslanmaz çelik iş istasyonları, endüstriyel 4 ocaklı gazlı fırın, aspiratörlü endüstriyel dahili barbekü, çift paslanmaz çelik endüstriyel buzdolabı, I tam boy buzdolabı, 1 tam boy buzdolabı dondurucu, 1 dik dondurucu, 3 mikrodalga fırın, 1 Rancilio Elektrikli öğütücülü kahve makinesi, 1 su makinesi, 1 blender, çift elektrikli fritöz, çeşitli fırın tepsileri, tencereler, tabaklar, kaseler, çatal bıçak takımı, ticari çift lavabo, 1 tavan vantilatörü, sineklik, karo zemin ve duvarlara ve 2 sinek zapper.

Depolama alanı 5,42 x 4,47m
İlave 2 buzdolabı dondurucu ve bar, aletler vb. için fazla stok. Elektrik ve aydınlatma sağlanır.

Dış kapalı yıkama alanı 4.2 x 3.42m
Mutfaktan çıkılan masa, ikili lavabo ünitesi ve 5 dakikada yıkanıp kuruyan paslanmaz çelik endüstriyel bulaşık makinesi bulunmaktadır.

Çubuk 5,37 x 5,11m
Bar, 100 yıllık ahşap Kıbrıs kapıları ile binanın ana girişidir ve 6 kişilik oturma alanı, aydınlatma, internet, 6 harici kameraya bağlı kamera sistemi, hepsi güzel bir Fas ahşap barında yer alan mavi diş müzik sistemi, Bol miktarda bardak ve alkol içeren 2 tam boy içecek buzdolabı.
Ayrıca çok rahat 6 adet retro bar taburesi, zeytin ağacından bar tablası olan güzel döşenmiş bir bar, abajur olarak kullanılan antika Singer dikiş makinesi, hava durumuna bağlı olarak vantilatör veya ısıtıcı, laminat parke ve hoş bir rahat koltuk bulunmaktadır.

Yemek odası 1 (rahat), 5,58 x 5,35m

Barın dışındaki bir koridordan erişilen geniş yemek odası, şu anda 3 kişilik büyük bir kanepeye (iyileştirme ihtiyacı), 2 adet çok rahat antika kanat arkalıklı sandalyeye, covid kısıtlamaları nedeniyle alan sağlayan 10 kişilik 3 masa ve sandalyeye ev sahipliği yapmaktadır. Büyük bir odun sobası, tümü sineklikli 3 pencere ve yenilenmiş kaldırım taşı döşeme.

Yemek odası 2, 7.29 x 4.57m
Doğrudan mutfaktan veya yemek odasından erişilen çarpıcı kirişli tonozlu yüksek tavanlı yemek odası 1. Büyük orijinal şömine, 24 BTU inverter klima ünitesi (sıcak veya soğuk), sineklikli 2 pencere, 1 büyük çam şifonyer, 1 büyük kitaplık, 1 parlak pembe şezlong, 22 kişilik 5 masa ve sandalye (mevcut covid kısıtlamaları sırasında alan sağlayan ve orijinal bayrak taşlı döşeme.

Erkek wc 1.77 x 1.31m
Bayan wc 2.08 x 1.41m
Her ikisi de zeminlere gri arduvaz renkli fayanslar ve duvarlara beyaz fayanslarla tamamen döşenmiştir. Yumuşak kapanan kapaklı yeni tuvaletler ve depolu gömme lavabo üniteleri var.

Sahiplerin konaklaması, yatak odası 5.15 x 4.70m Yatak odasına bar alanından döner bir merdivenle erişilir ve hem dağ silsilesinin hem de sahil şeridinin muhteşem manzarasına sahiptir. Boydan boya tam donanımlı bir gardırop, uyumlu komodinli kral yatak, küçük kitaplık, büyük ahşap çalışma masası ve kırmızı deri kanepe mevcuttur.
Oda panjur, pencerelerde sineklik ve inverter klima ünitesi ile çift cephelidir.

Koridor 2.75 x 1.35m
Yerden tavana gömme dolaplar, banyoya giden elektrik prizleri ve düz çatıya açılan kapı ve mülk için tüm su depolarını ve güneş panellerini barındıran bir döner merdivenle ana çatıya erişim.

Banyo 3.08 x 2.85m
Banyo, denizin muhteşem manzarasına sahip karolarla döşenmiştir. Çok geniş bir duşakabin, kendiliğinden kapanan kapaklı tuvalet, lavabo, kurutucu (kış aylarında kesinlikle bir artı) ve çok büyük bir tabureye sahiptir. Bir banyo için geniş bir alana ihtiyacınız varsa.

Yatak Odası İki 5.57 x 4.63 2.72m'ye daraltılıyor
Yatak odası kiralama için tam donanımlıdır ve asma alanı ve rafları olan gömme ahşap dolaplar, küçük bir buzdolabı, su ısıtıcısı, boy aynası, antika masa, tabureli antika tuvalet masası, yeni tam ortopedik şilteli kral yatak, kapıdan oluşmaktadır. muhteşem deniz manzaralı özel küçük bir balkona 2 sandalye ve bir masa. Oda üç cepheli olup, pencerelerinde sineklik ve inverter klima ünitesi bulunmaktadır.

En-Suite 2,97 x 1,69m
Yerden tavana karo döşemeli, taş lavabolu, gömme dolaplı, WC'li ve geniş duşakabinli

Yatak Odası Üç 5,36 x 4,6 2,77m'ye daralma
Yatak odası şu anda satıcı genç oğlu tarafından kullanılıyor ancak yatak odası ile aynı yüksek standartta dekore edilmiş ve istenirse kiralık oda için kullanılmaya hazır. Yatak odası, asma boşluklu ve raflı gömme ahşap dolaplar, ortopedik şilteli siyah kraliçe yatak, 3 çekmeceli siyah şifonyer, büyük beyaz masa, su makinesi ve gri kanepeden oluşmaktadır. Muhteşem deniz manzaralı küçük bir balkona açılan kapı, 2 sandalye ve bir masa. Oda çift cepheli olup, pencerelerinde sineklik ve inverter klima ünitesi bulunmaktadır.

En-Suite 2,97 x 1,69m
Yerden tavana karo döşemeli, taş lavabolu, gömme dolaplı, WC'li ve geniş duşakabinli

Yatak Odası Dört 5.60 x 4.50 2.65m'ye daraltılıyor
Yatak odası kiralamak için tam donanımlıdır ve küçük bir buzdolabı, su ısıtıcısı, antika masa, tabureli antika tuvalet masası, yeni ortopedik şilteli 2 büyük antika tek kişilik yatak, beyaz sandık, antika ahşap tezgah, altında çekmeceli antika köşe sergileme ünitesinden oluşmaktadır. Oda çift cepheli olup, pencerelerinde sineklik ve inverter klima ünitesi bulunmaktadır.

En-Suite 3,82 x 1,66m
Yerden tavana fayans döşemeli, beyaz lavabolu, gömme dolaplı, WC'li ve geniş duşakabinli

Harici Özellikler
Mülkiyet yüksek bir standarda restore edilmiştir. 6 arabanın rahatlıkla sığabileceği özel otoparkı, mülkün ön tarafında 40 artı kapağın sığabileceği geniş bir özel açık oturma alanı bulunmaktadır. Müzik etkinlikleri düzenlendiğinde, tesisin dışında geniş bir yol dışı park yeri olduğu için park alanını oturmak için kullanırlar. Tesisin arka tarafında, dağların çarpıcı bir fonu ile çok özel olan havuz alanı bulunmaktadır. Havuz 6 x 3 metre ölçülerinde olup tamamen yenilenmiştir. 6 şezlong için yer ve ayrıca 2 kişilik kanepe ve büyük sehpa ile kapalı bir çardak vardır. Görünmeyen çardak arkasında, çamaşırlarınız için kurutma alanı bulacaksınız.

Kiralama Turizm Bakanlığı tarafından verilmiş olup, bitiminde yenilenecektir. Arazi kirası şu anda yılda 840 £ seviyesinde bulunuyor.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile bir mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak, müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla olan 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve ada içi ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.

REF: YE02 – REF: YE02

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Bu İş Yeri Yakınında Neler Var?

  • Starling Supermarket
    1.4 km
  • İleli Supermarket
    1.4 km
  • Denizkizi Beach
    1.7 km
  • Oris Beach
    1.8 km
  • Merit Royal Hotel
    2.0 km
  • Merit Royal Premium Hotel
    2.1 km
  • Ambiance
    4.8 km
  • Girne American Üniversitesi
    5.5 km
  • Eziç Premier
    8.5 km
  • Kamiloğlu Hastanesi
    8.6 km

Yeşiltepe Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Yeşiltepe bölgesinde şu anda 0 satılık iş yeri vardır.

Yeşiltepe'deki Diğer 0 Satılık İş Yeri İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 9

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 5/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 19/20
  • Haritada Konum Bilgisi 10/10
  • Video Puanı 10/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık İş Yeri Aramaları

Kıbrıs Girne Yeşiltepe Satılık İş Yeri Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık İş Yeri Fiyatları

KKTC Satılık İş Yeri Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

HangiEv.com Üyeliği

Coast and Country Homes emlak firmasının şu anda aktif HangiEv.com üyeliği bulunmamaktadır.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.