0
Luxury New Buıld Apartment On Beachfront Resort*Spa*Tıtle Deed Ready - Bina Dış Görünüm
Luxury New Buıld Apartment On Beachfront Resort*Spa*Tıtle Deed Ready - Ayrıntı
Luxury New Buıld Apartment On Beachfront Resort*Spa*Tıtle Deed Ready - Oturma Odası
Luxury New Buıld Apartment On Beachfront Resort*Spa*Tıtle Deed Ready - Deniz Manzarası
Luxury New Buıld Apartment On Beachfront Resort*Spa*Tıtle Deed Ready - Oturma Odası

Tüm fotoğrafları göster

Luxury New Buıld Apartment On Beachfront Resort*Spa*Tıtle Deed Ready

£175.000

Girne Bölgesi, Kıbrıs

2 Yatak Odası
2 Banyo
94 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £175.000
  • İlan Numarası 55022
  • Durumu Satılık
  • Konut Tipi Daire
  • Acente ReferansıGU032
  • Fiyat / Metrekare£1.862 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 94 m²
  • Bina Yaşı 5 yaşında
  • Havuz Ortak Havuz
  • Asansör Var
  • Bahçe Var

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

18 ay önce doğrulandı

902 gösterim

1 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Daire Açıklaması

Pre-74 Türkçe Başlıklar HAZIR *Binada SPA'lı Lüks Resort * TAŞINMAYA HAZIR * ÖDEME PLANLARI MEVCUT * Havuzlar * Kapalı Isıtmalı Havuz * Mini Golf * Restoran * Sörf Okulu Su Sporları Kulübü * Çocuk Tesisleri * Bali SPA ve Spor Salonu * Yönetim ve Firmayı 24 7 Hizmetle Yerinde Bırakma* MUAYENE GEZİLERİ SATIN ALDIĞINIZ B4 TL

Apartmanınızda BALI SPA'yı sunan en eşsiz sahil mülk seçeneği. Asansörün basını ile tam menü Masaj, Sauna, Buhar Odası, Spor Salonu, Güzellik, Himalaya Tuzu Dinlenme Odası, Soğuk Su Duşu ve Hidrofolik Zayıflama Makinesi bulunan BALI SPA'ya gelin. Mülk satın alma ile BİR YIL ÜCRETSİZ SPA GİRİŞİ'nin keyfini çıkarın.

Wave Tower, MED ve Trodos Dağları'nın olağanüstü manzaralarını sunar ve her iki dünyanın da en iyisini sunar. SPA'ya ek olarak, muhteşem bir yüzme havuzu ve muhteşem bir çocuk oyun alanı bulacaksınız. Sahil 200 metrelik kısa bir yürüyüş mesafesindedir ve yıl boyu ailece eğlenmek için SÖRF OKULU ve SU SPORLARI, KAPALI ISITMA HAVUZU, PLAJ BAR, 2 RESTORAN, TAM Yönetim VE KİRALAMA HİZMETLERİ sunmaktadır. Ailenizdeki diğerleri SPA'nın veya barda bir içkinin tadını çıkarırken gün batımında sörf yapmanızı izlemek için sörf yapmayı veya SUP board yapmayı öğrenin.

Yepyeni BALI SPA'nın yer aldığı The West Coast SPA Residence'ta bir, iki ve üç yatak odalı muhteşem daire seçeneklerimizle seçim yapmakta zorlanacaksınız. SPA'da eksiksiz Masaj, Yüz ve Vücut Bakım Menüleri, CryoSauna, Sauna, Buhar odası, Himalaya Tuz Odası, Jakuzi ve son teknoloji Spor Salonu bulunmaktadır. Modern bir Konferans Merkezi, büyük kurumsal gruplara veya inziva gruplarına ev sahipliği yapar. Odanızdan sadece kısa bir asansör yolculuğu ile kendi SPA'nıza varacaksınız! Son olarak, West Coast SPA Residence, keyfini çıkarabileceğiniz şelale özelliklerine sahip çarpıcı bir Açık Yüzme Havuzu ile çevrilidir ve Plaj, güzel bahçe yolundan sadece 2 dakikalık yürüme mesafesindedir.

West Coast SPA Residence, en iyi deniz manzarasına ve en geniş teras alanlarına sahip 6 farklı daire tasarımına sahiptir (9. katta 35 m²'den 140 m²'ye kadar). Batıda deniz, güneyde Trodos Dağları ve kuzeyde uzak Beşparmak dağları üzerinden ülkenin en iyi panoramik manzaralarından tam anlamıyla yararlanan 7. kattan 11. kata kadar iki yatak odalı birimler mevcuttur. Hazır lüks üniteler sizi bekliyor, mükemmel tatil tatil evi için sizi misafirimiz olarak SATIN ALMADAN ÖNCE DENEMEYE davet ediyoruz.

Tesis bünyesindeki İmkanlar:
BALI Spa ve Spor Salonu
Yönetim ve Kiralama Şirketi
Konferans odası
Kapalı Isıtmalı Yüzme Havuzu
Kumlu plaj
Sahil Yolu
Sörf Okulu ve Su Sporları Kulübü
Sahilde Bar Kafe
Açık Yüzme Havuzları
2 Restoran
Mini Golf Voleybol oyun alanları
Kulüp Evi
Güzellik Salonu
Mini Market

Yatırım fırsatı :
Tarihsel olarak, projenin tamamlanması ile projenin olgunlaşması arasında %10-15'lik bir fiyat artışı vardır.

Bir Booking.com Ortağı olarak sakinler, mülklerini kısa süreli tatil izinleri için kiralama avantajına sahiptir. Booking.com derecelendirmesi minimum 9.2 puanını korudu. Bu, 5 yılı aşkın bir süredir kanıtlanmış bir başarı geçmişine sahiptir.

Değer Katan Yaklaşan Gelişmeler:

2021 yılında 120'den fazla satılan daireyi teslim etmeyi ve yeni heyecan verici Seaview Restaurant'ı, yeni yerinde eczaneyi, mini marketi ve son olarak, 2022'de projenin olgunlaşmasını görmek için yeni bir çamaşırhane merkezini açmayı umuyoruz.

Bir sonraki proje, sudaki dalga kırıcıyı 300 metre daha artırarak 500 metre uzunluğunda bir kumsal koy oluşturmaktır.

Nihai iznin 2-3 ay içerisinde alınmasını ve çalışmalara hemen başlanmasını bekliyoruz. 2022 yazında Afrodit bölgesi için oyunun kurallarını değiştirecek 500 metre uzunluğunda bir kumsala sahip olacağız.

Q2 3 2021, burada inşa edilecek Avrupa'nın en büyük Yaşlanma Karşıtı ve sağlıklı yaşam merkezinin inşaat ruhsatını almayı bekliyoruz. İzin aldıktan sonra projeyi başlatacağız ve reklamını yapmaya başlayacağız. Bu proje, genç ve sağlıklı kalmak için prim ödemeye hazır olan en zengin topluluklardan tamamen yeni bir talep getirecek. Bu, tüm aşamalarda mülk değerlerini artırmayı umuyoruz.

Anti-Ageing and Wellness'ın uluslararası sağlık turizmi ortaklarıyla birlikte 2024 25 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor. Bu noktada, kiralama kapasitesini ve kiralama fiyatlarını oldukça artıracak kiralık daire talebinin artması gerekir.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.
– REF: GU032

Benzer Özellikler

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Girne Bölgesi Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Girne Bölgesi bölgesinde şu anda 18 satılık daire vardır.

Girne Bölgesi'deki Diğer 18 Satılık Daire İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 9/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 18/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Daire Aramaları

Kıbrıs Girne Girne Bölgesi Satılık Daire Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Daire Fiyatları

KKTC Satılık Daire Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

HangiEv.com Üyeliği

Coast and Country Homes emlak firmasının şu anda aktif HangiEv.com üyeliği bulunmamaktadır.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.