0
7 X Bedroom Villa For Sale İn Lapta, West Kyrenia - Ev Dış Görünümü
7 X Bedroom Villa For Sale İn Lapta, West Kyrenia - Oturma Odası
7 X Bedroom Villa For Sale İn Lapta, West Kyrenia - Merdivenler
7 X Bedroom Villa For Sale İn Lapta, West Kyrenia - Koridor
7 X Bedroom Villa For Sale İn Lapta, West Kyrenia - Oturma Odası

Tüm fotoğrafları göster

7 X Bedroom Villa For Sale İn Lapta, West Kyrenia

£650.000

Lapta, Girne, Kıbrıs

7 Yatak Odası
6 Banyo
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £650.000
  • İlan Numarası 61366
  • Durumu Aktif Değil (Haziran 2022)
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıLAP403
  • Havuz Havuz Yok
  • Şömine Var

İlan Hakkında

37 ay önce eklendi

21 ay önce doğrulandı

787 gösterim

3 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

Çarpıcı ve Kaliteli Özel Rezidans

4 Ebeveyn Banyolu Çok Yönlü 6 veya 7 Yatak Odası

Özel 12m x 6m Yüzme Havuzu

Zeytinlik ve 2 Kuyu ile 3 Dönüme Yaklaşmak

Müstakil Özel 2 Yatak Odalı Ek Bina

Aile Salonu ve Ayrı Oturma Odası

Süslü ahşap ön kapılı sundurmanın etrafını sarmak için merdivenlere giden elektrikli giriş kapıları ile erişilen panoramik manzaraya sahip sakin bir bölgede yer alan, kolonyal tarzda muhteşem bir rezidans:

Büyük Resepsiyon Salonu – 29'10” x 21'9” - ana özelliği, merkezi bir konumda bulunan ve birinci kattaki galerili sahanlığa erişim sağlayan “İmparatorluk” bölünmüş merdiveni olan etkileyici ve hayranlık uyandıran bir resepsiyon. Bu geniş alanın geri kalanı, resmi bir Yemek Alanına ve radyatörler ve geleneksel traverten zeminlere sahip ayrı bir karşılama/oturma alanına, camlı kapılara döşenmiştir:

Oturma Odası – 18'2” x 16'6” – Misafirleri eğlendirmek için ideal, çift cepheli, ön ve yan cephelere açılan Fransız tarzı kapılarla aydınlık ve havadar bir ortam sunan görkemli ve resmi bir oturma alanı. Dekoratif korniş, klima ünitesi ve doğal traverten döşemeli radyatörler bulunmaktadır.

Lounge 18'2” x 16'5” – Denize bakan ve yüzme havuzunuza ve teras alanınıza bakan çift cepheli, kendinizi toparlamak ve evinin keyfini çıkarmak için sıcak ve rahat bir aile odası. Oda, merkezi bir özellik olarak resmi bir şömineye ve ekstra ısı için dökme demir odun brülörüne sahiptir! Panjur ve klima ile radyatörler ile birlikte oda doğal traverten döşeme ile tamamlanmıştır.

Mutfak/Kahvaltı odası – 25'10” x 14'2” – Tüm evlerin odak noktasıdır ve bu, mutfak lezzetlerinizin tadını çıkaracak bir şeye sahiptir. Mutfağın birçok modern özelliği ile çağdaş bir havası vardır ve güney ve doğu manzarasına sahip çift yönlü olması bu hafiflik hissi yaratır, ayrıca iyi döşenmiş uyumlu baza ve göz hizası üniteleri, granit tezgahlar ve gömme eviye ünitesi ile birlikte. 5 halkalı gazlı ocak, fırın ve davlumbaz, hepsi uyumlu fayans sıçrama arkalarına ve tabii ki traverten zemine sahip.

Çalışma/Yatak Odası 5 – 19'6” x 14'4” – Başka bir çift cepheli oda, ancak kendi bağımsız girişi olan özel bir ofis için ideal olarak uygundur, bu nedenle evden çalışmak daha kolay olamazdı, ayrıca klima, radyatörler ve klima ile olağan iyileştirmeler. traverten döşeme.

Hizmet Odası - Pencereden yan yana, çeşitli uyumlu üniteler ve çekmece alanı ile donatılmış, ayrıca gazlı merkezi ısıtma kazanı.

Vestiyer – Düşük seviyeli WC ve gömme lavabo ile tamamen fayans duvarlar, altında dolap, fayans zemin

Birinci Kat Galerili İniş - Birinci kata, 3 tarafa uzanan eksiksiz bir galeri ile alan ve dilerseniz ekstra bir çalışma alanı ile çarpıcı ve güzel bir giriş! Bir duvar boyunca pencereler ve veranda kapıları vardır ve muhteşem Akdeniz manzarası sunar.

Ebeveyn Yatak Odası – 16'4” 11'10” – Akdeniz'e bakan özel balkona açılan Fransız tarzı çift açılan kapıları ve muhteşem Dağ manzarasına sahip doğuya bakan pencereleri olan büyüleyici bir ana süit. Yatak odasında klima, cumba ve traverten zeminlerin yanı sıra şunlar bulunur:

Dolapta Yürümek - asma, raf ve depolama alanı yığınlarıyla dolaba geniş raflı yürüyüş.

Ebeveyn Banyosu/WC – Pencereden yana, fayans duvarlı iyi donanımlı süit, bataryalı ve üzeri duşa sahip panelle çevrili banyo, gömme lavabo, düşük seviyeli WC, ısıtmalı havlu askısı, karo zemin

Yatak Odası 2 – 16'4” x 11'10” Akdeniz'e bakan özel balkona açılan fransız tarzı kapılara ve muhteşem gün batımı manzarasına sahip batıya bakan pencerelere sahip çift cephe. Yatak odasında klima, cumba ve traverten zeminlerin yanı sıra şunlar bulunur:

Dolapta Yürümek - asma, raf ve depolama alanı yığınlarıyla dolaba geniş raflı yürüyüş.

Ebeveyn Banyosu/WC – Pencereden yana, fayans duvarlı iyi donanımlı süit, bataryalı ve üzeri duş bulunan panelle çevrili banyo, gömme lavabo, düşük seviyeli WC, ısıtmalı havlu askısı, karo zemin.

Yatak Odası 3 – 14'4” x 14'2” – Fransız tarzı çift açılır kapılara sahip, dağ manzaraları ve bol güneş alan özel oturma alanı sunan özel balkona açılan çift yönlü yatak odası. Diğer yatak odaları gibi bu da klima, cumba ve traverten zeminlere sahiptir.

Dolapta Yürümek - Üzerinde ek depolama alanı bulunan tam donanımlı raflar ve asma alanı ile donatılmıştır.

Ebeveyn Duşu/WC – Pencereden yan cepheye, iyi döşenmiş ve tamamen fayans kaplı duş odası, cam kapılara sahip fayanslı duş, gömme lavabo, düşük seviyeli WC, ısıtmalı havlu askısı, fayans zemin.

Yatak Odası 4 – 14'4” x 13' – Dağ ve gün doğumu manzaralı özel balkona açılan Fransız kapılara sahip çift yönlü yatak odası, diğer yatak odaları gibi bu da klima, cumba ve traverten zemin sunmaktadır.

Dolapta Yürümek - Üzerinde ek depolama alanı bulunan tam donanımlı raflar ve asma alanı ile donatılmıştır.

Ebeveyn Duşu/WC – Pencereden yan cepheye, iyi döşenmiş ve tamamen fayans kaplı duş odası, cam kapılara sahip fayanslı duş, gömme lavabo, düşük seviyeli WC, ısıtmalı havlu askısı, fayans zemin.

ek

Çift açılımlı veranda kapıları

Dinlenme/Oturma odası – 28'1” x 13'9” ön, arka ve yan taraflara Üçlü görünüm sunar, karo zemin ve kemer aşağıdakilere yol açar:

Mutfak/Kahvaltı odası – 27'10” x 13'8” - Ayrıca ön terasa açılan veranda kapıları olan aydınlık ve havadar üç boyutlu oda, ideal bir açık havada yemek alanı. Birinci kata çıkan merdiven ve bir dizi uyumlu baza ve göz hizası ünitesine sahip tam donanımlı bir mutfak, roll-top çalışma yüzeyleri, bataryalı gömme eviye ünitesi ve ankastre ocak. Erişim

Hizmet Odası – Pencereden arkaya, çamaşır makinesi ve depolama alanı için sıhhi tesisat, fayans duvarlar.

Banyo/WC – Pencereden arka cepheye, fayans duvarlar ve tam boy panel ile çevrili banyo bataryalı ve üzeri duş, düşük seviyeli WC, ayaklı lavabo, karo zemin.

Birinci Kat inişi: kapılar

Yatak Odası 1 – 13'9” x 13'8” – Keyifli manzaralar ve terrazzo zemin sunan arka ve yan taraflara bakan iyi büyüklükte bir çift kişilik yatak odası.

Yatak Odası 2 – 13'7” x 13'6” - Keyifli manzaralar sunan arka ve yan taraflara bakan çift kişilik yatak odası, terrazzo zemin.

Dıştan

Yüzme Havuzu – çok sayıda güneşlenme terası ve eğlence alanları ile çok davetkar bir çift Roma Uçlu 12m x 6m taşma havuzu. Ayrıca tam donanımlı bir Pool Side Bar bulunmaktadır.

Garip bira için hazır buzdolapları için bar, lavabo ve depolama ile! Bunun yanında büyük bir Gazebo var.

oturma alanları, ışık ve güç ve tavan vantilatörü kitleleri ile. Ayrıca bir jakuzi var

ve yüzme havuzu tasarım alanına yerleştirilmiş bir dış WC ve Duş odası!

Ek özellikler

3 dönüm birinci sınıf gayrimenkul

Özel Giriş/Çıkış Yoluna Elektrikli Kapılar

Taş Sınır duvarları

Sitede 2 Özel Kuyu

Dıştan Merkezi Isıtma

Tüm pencerelere sineklik ekranı

2/3 araçlık kapalı otopark

Kendi olgunlaşan “zeytin bahçenizde” 15 Zeytin Ağacı.

Sulama sistemi bağlı bahçeye ek su deposu

Depolama hangarları

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Lapta Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Lapta bölgesinde şu anda 221 satılık villa vardır.

Lapta'daki Diğer 221 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 4/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 18/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Lapta Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Unwin Estates

Unwin Estates

Unwin Estates

Bu ilan aktif değildir.

Unwin Estates
Diğer İlanlarına Bak
Unwin Estates
Tüm İlanlarına Bak
Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.