0
 - Havuz
 - Havuz
 - Deniz Manzarası
 - Havuz
 - Ev Dış Görünümü

Tüm fotoğrafları göster

Kıbrıs Girne Kayalar'da satılık bahçeli şömineli özel havuzlu villa

£585.000

Kayalar, Girne, Kıbrıs

4 Yatak Odası
3 Banyo
275 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £585.000
  • İlan Numarası 55282
  • Durumu Satılık
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıKAYA04
  • Fiyat / Metrekare£2.127 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 275 m²
  • Bina Yaşı 11-15 yaşında
  • Havuz Özel Havuz
  • Bahçe Var
  • Şömine Var
  • Eşya Durumu Eşyalı

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

19 ay önce doğrulandı

1058 gösterim

4 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

Kayalar sahilinde tamamen cepheden tavizsiz deniz manzarasına sahip bu mutlak Akdeniz cevherini tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz * Lüks Emlak Seçeneği * Özel Sonsuzluk Yüzme Havuzu * 4 Yatak Odası * Muayene Gezileri Mevcut * Mülk Sahibi Adına Tapu KDV Ödenen

Konum:

Taşınmaz yüksek bir konumda, hemen sahilde, önüne herhangi bir yapı yapılamayacak şekilde konumlanmıştır. Karşıyaka'nın olanaklarına, kumlu plajlarına ve restoranlarına arabayla sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Ayrıca, sahil boyunca yüzmek ve balık tutmak için mükemmel, yeni yaşam tarzınızın keyfini çıkarabileceğiniz muhteşem koylar bulacaksınız. Kayalar ayrıca tesise sadece 150 metre mesafede çarpıcı bir Şarap Barı, Restoran ve plaj sunmaktadır.

Özellikler:

Villa 4 yatak odası ve 4 banyoya, sonsuzluk havuzuna ve 360 derecelik geniş manzaranın keyfini çıkarabileceğiniz çatı terasına sahiptir.

Villaya girdiğinizde, doğal taş kemerden görülen muhteşem deniz manzarası ile hemen karşılanacağınız geniş bir giriş odası bulacaksınız. Geniş oturma odası gömme bir şömineye sahiptir ve hem kuzey denizi hem de terasa ve güney dağ manzarasına açılır.

Kıbrıs'a özgü taş kemerler sayesinde Yemek odası ayrıca inanılmaz deniz manzarası ve terasa ve yüzme havuzuna açılan sürgülü kapı sunar. Başka bir kemerden girilen mutfakta ahşap görünümlü dolaplar gömme beyaz eşyalar ve ilave bir yuvarlak yemek masası için yer bulunmaktadır.

Zemin katta gömme dolaplar, güney bahçeye açılan pencereler ve klima bulunan geniş bir yatak odası vardır ve zemin kattaki tam küvetli banyoya erişim vardır.

Üst katta geniş ön terasa açılan geniş bir iniş ve sürgülü kapılar bulacaksınız, bu da muhteşem deniz ve dağ manzarasının asla rahatsız edilmemesi nedeniyle bu ev için büyük bir avantajdır! Her ikisi de ebeveyn banyolu, gömme dolaplı, klimalı ve özel teraslı iki misafir odası bulunmaktadır. Bir yatak odası kuzeye, denize, diğeri güneye, güzel dağ manzarasına bakmaktadır.

Kuzeye bakan Ebeveyn yatak odası, başucunuzdan eşsiz deniz manzarası sunar! Jakuzi köşe küveti de dahil olmak üzere geniş bir ebeveyn banyosu ile, gerçekten yenilmeyecek bir lüks sunuyor.

Dış

Mülkiyet, hem bakımı kolay taş bahçe alanlarını hem de çarpıcı Akdeniz ağaçlarını birleştiren yeni düzenlenmiş bir bahçeye sahiptir. Bahçenizin bakımını sağlamak için bir sulama sistemi bulunmaktadır. Tesisin özel kapılı bir araba yolu vardır.

Kuzeye bakan havuz alanı, doğal görünümlü kaymaz karolarla döşenmiş yepyeni bir terasa ve denize bakan hoş bir sonsuzluk havuzuna sahiptir.

Mülk özellikleri:

275 m² kapalı alan
boyunca mermer döşeme
Merkezi ısıtma
klimalar
sineklik
10×5 Sonsuzluk Yüzme Havuzu
Beyaz eşya
Mobilya
Güvenlik kameraları
kapılı araba yolu
1 dönüm arazi
Granit Tezgah
3 ton su deposu

Bu mülkün Sahipleri Adına Müstakil Tapu vardır ve KDV Ödenir.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.
– REF: KAYA04

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Kayalar Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Kayalar bölgesinde şu anda 21 satılık villa vardır.

Kayalar'daki Diğer 21 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 8/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 17/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Kayalar Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

HangiEv.com Üyeliği

Coast and Country Homes emlak firmasının şu anda aktif HangiEv.com üyeliği bulunmamaktadır.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.