0
Restored Vıllage Homes For Sale Amongst Stunnıng Mountaınsıde Gardens - Ev Dış Görünümü
Restored Vıllage Homes For Sale Amongst Stunnıng Mountaınsıde Gardens - Balkon
Restored Vıllage Homes For Sale Amongst Stunnıng Mountaınsıde Gardens - Bahçe
Restored Vıllage Homes For Sale Amongst Stunnıng Mountaınsıde Gardens - Teras
Restored Vıllage Homes For Sale Amongst Stunnıng Mountaınsıde Gardens - Oturma Odası

Tüm fotoğrafları göster

Restored Vıllage Homes For Sale Amongst Stunnıng Mountaınsıde Gardens

£495.000

Karşıyaka, Girne, Kıbrıs

6 Yatak Odası
6 Banyo
400 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £495.000
  • İlan Numarası 55204
  • Durumu Satılık
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıKA36
  • Fiyat / Metrekare£1.238 / m²
  • Koçan Tipi Türk Koçanı
  • Kullanılabilir İç Alan 400 m²
  • Havuz Havuz Yok
  • Bahçe Var
  • Şömine Var
  • Eşya Durumu Eşyalı

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

18 ay önce doğrulandı

635 gösterim

1 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

Restore Edilmiş Köy Mülkü * Muhteşem Bahçelere Yayılmış 4 Ayrı Yaşam Alanı * Karakter Mülkü * Antikalar ve Eşyalar Dahil * Muhteşem Deniz Manzarası * 74 Öncesi Türk Tapuları * KDV Ödenmiş ve Devire Hazır Tapu * Keşif Gezileri Sunulmaktadır.

Konum:

Bu mülkü ziyaret ettikten sonra, orijinal bir evi özenle restore etmek, daha fazla ayrı yaşam alanları eklemek ve yüksek bir dağlık alanda bulunan arazi üzerinde bir bahçe cenneti yaratmak için 25 yılı aşkın bir süredir harcanan ayrıntı seviyesinden daha fazla etkilenemezdi. Karşıyaka'nın muhteşem manzarası ve köye kısa bir yürüyüş mesafesinde.

Ana Villa:

Ana Villa, yemyeşil bahçelerin bir dönümlük arsasının tepesinde yer almaktadır. Yenilenmiş bir kalıntıdır ve yaklaşık 165 m² genişliğindedir ve 2 yatak odası, 2 banyo, kapalı mutfak, açık plan oturma ve yemek odası ve geniş teraslardan oluşmaktadır.

Mülkiyet, orijinal taş, kemerler, taş ve mermer zeminler, orijinal şömine ve Akdeniz'e bakan bir çatı terasına sahip 2 katlı mülk boyunca çarpıcı antikalar içeren geleneksel Kıbrıs tarzında inşa edilmiştir!

Ana giriş, limon, zeytin ve diğer birçok ağacın bol olduğu yemyeşil bahçelere bakan, çarpıcı taş kemerlere sahip tam bir teras tarafından bulunabilir. Şu anki sahiplerinin 50 galon el yapımı zeytinyağı var!

Tesise girdikten sonra, fuaye antikaların yanı sıra misafir banyosuna sahiptir. Oturma odasına girdiğinizde, terasa açılan kapıları olan geniş bir oturma alanı ve daha da fazla ambiyans katan orijinal şömineli bir yemek odası bulacaksınız.

Daha sonra bir kapı, yemek masası düzenine, geniş dolaplara ve ön terastaki açık yemek alanına açılan kapıya sahip kapalı mutfağa açılmaktadır. Gümüş ürünler fiyata dahildir.

Üst katta, koridorda geniş bir gömme dolap ve misafirler için veya ofis alanı olarak kullanılabilecek çarpıcı bir yatak odası bulacaksınız. Geniş manzaralı üst kat terasına erişimi vardır.

Misafir Villası

Konuk villasının girişi, güzel bir şekilde restore edilmiş sütunlarla başlamaktadır.

Tek yatak odalı misafir villası 100 m²'nin üzerinde dahili alana sahiptir ve bir çift için mükemmel bir evdir. Mutfağında ayrı bir yemek alanı ve orijinal şömineli yükseltilmiş bir oturma odası ile mülk her mevsim rahattır. Ebeveyn yatak odası çok geniştir ve yerden tavana kadar ahşap dolaplara sahiptir. Mülkte büyük bir banyo var, Bu evde birkaç açık oturma alanı var ve onu büyülü ve özel bir ev haline getiriyor.

Misafir Bahçesi Ek Binası

Arazinin başka bir çarpıcı bahçe köşesinde sıkışmış, bu tek yatak odalı 1 banyo zemin kat müstakil ünite bulacaksınız. Giriş güzel bir şekilde döşenmiştir ve antika kapılar yemek yeme mutfağına giden yolu açmaktadır. Yüksek tavanlı geniş bir çift kişilik yatak odası ve terasa açılan pencereler bulunmaktadır. Alt katta tam mahremiyete sahip başka bir bahçe alanı vardır.

Misafir Dairesi Birinci Kat

Son bina, kendi ensuite ve teraslarına sahip iki ayrı misafir dairesinden oluşmaktadır. Birinci kattaki daire, orijinal kapı girişine çıkan merdivenlere ve çarpıcı bir geleneksel yatak, gardırop ve çalışma masası alanına sahiptir. Güzel, gerçek sert ahşap panjurlarla Akdeniz'e bakan terasa çıkar. Ebeveyn banyosu güzelce döşenmiştir. Yine bu dairede çarpıcı antika mobilyalar ve halılar var, hepsi bakımlı, B & B Konuk Evi, hatta SPA inziva yeri olarak mükemmel bir atmosfer sunuyor.

Konuk Dairesi Zemin kat

Guest Villa'nın hemen karşısında, ebeveyn banyolu bu misafir yatak odası bahçe seviyesindedir. Bahçeye bakan eski moda pencerelere ve kendi ebeveyn banyosuna sahiptir. Döşeme, çarpıcı bir orijinal restore edilmiş taştır.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.

– REF: KA36

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Karşıyaka Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Karşıyaka bölgesinde şu anda 217 satılık villa vardır.

Karşıyaka'daki Diğer 217 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 8/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 11/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Karşıyaka Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

HangiEv.com Üyeliği

Coast and Country Homes emlak firmasının şu anda aktif HangiEv.com üyeliği bulunmamaktadır.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.