0
Reserved Stunning Resale Villa With Private Pool and Undisturbed Views - Fotoğraf 1
Reserved Stunning Resale Villa With Private Pool and Undisturbed Views - Fotoğraf 2
Reserved Stunning Resale Villa With Private Pool and Undisturbed Views - Fotoğraf 3
Reserved Stunning Resale Villa With Private Pool and Undisturbed Views - Fotoğraf 4
Reserved Stunning Resale Villa With Private Pool and Undisturbed Views - Fotoğraf 5

Tüm fotoğrafları göster

Reserved Stunning Resale Villa With Private Pool and Undisturbed Views

£185.000

Karşıyaka, Girne, Kıbrıs

3 Yatak Odası
3 Banyo
150 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £185.000
  • İlan Numarası 55005
  • Durumu Aktif Değil (Mayıs 2021)
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıKA05
  • Fiyat / Metrekare£1.233 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 150 m²
  • Bina Yaşı 11-15 yaşında
  • Havuz Özel Havuz
  • Bahçe Var

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

35 ay önce doğrulandı

456 gösterim

0 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

Özel Yüzme Havuzlu 3 Yatak Odalı Kusursuz Villa * DOĞRUDAN Deniz Manzaralı * Özel Taşma Yüzme Havuzu * Özel Kapılı 2 Araç Araba Yolu * Çatı Terası * Bir Dönüm Arazide Olgun Bahçeler * Klimalar * Yerden Isıtma * Beyaz Eşya Dahil * Muayene Gezileri Mevcuttur

FİYAT ŞİMDİ 195K'DAN 189.500 GBP'YE DÜŞÜRÜLDÜ.

Konum:

Bu çarpıcı mülk benzersiz bir konuma sahiptir! Bu görüşü gerçekten takdir etmek için, onu kendi gözlerinizle görmelisiniz, çünkü bu, ekibimizin gördüğü en iyilerden biridir! Karşıyaka plajına bakan bir tepenin üzerinde yer alan villa, asla rahatsız edilmeyecek muhteşem deniz ve dağ manzarasına sahiptir.

Karşıyaka, Kıbrıs'ın Kuzey Sahili'nde, Girne'nin batısında ve birçok plaj, restoran ve su sporları ile güzel bir sahil şeridi boyunca yer almaktadır. En yakın yerel plaj, villanın baktığı ve plajda da hoş bir yerel restorana sahip olduğu yaklaşık 1 km uzaklıktadır. Karşıyaka özel bir İngiliz okuluna ev sahipliği yapıyor, bu nedenle hem gurbetçilerin hem de yerlilerin güzel bir kombinasyonuna sahip. Hemen yakınında komşu güzel Lapta sahil yolu ve Alsancak'taki bisiklet parkuru ve plaj kulüpleri var, sakinlerin onları meşgul edecek çok şeyi var! Ayrıca, bu villanın özel havuzu olmasına rağmen, civardaki güzel bir spor salonuna erişimi vardır.

Villa:

Bu 3 yatak odalı 3 banyolu villa sahipleri tarafından çok iyi durumda tutulmuştur. Villanın dış cephesinde 2 araçlık bir araba yolu vardır ve hemen Akdeniz'e bakan muhteşem havuz ve bahçeleri görürsünüz; Görülmesi gereken gerçekten etkileyici bir ilk site! Taş kemerli terasa girildiğinde, mutfağın hemen dışında havuz ve deniz manzarasının keyfini çıkarmak için gölgeli hoş bir oturma alanı bulunmaktadır.

Geleneksel ahşap ve demir kapıdan girdikten sonra, sağda, muhteşem havuz ve deniz manzaralı, kuzey ve batıya bakan tam pencereleri olan çok geniş bir oturma odasına iniyoruz! Oturma odası güzel yüksek tavanlara ve kış aylarında keyfini çıkarabileceğiniz bir odun sobasına sahiptir.

İçeri girip sola döndüğünüzde, mutfakta 6 kişilik yemek masası bulunan geniş bir yemek bulacaksınız. Mutfakta güzel dolaplar, bahçeye açılan pencereler, ters çevrilmiş bulaşık makinesi, ankastre fırın ve mikrodalga fırın ve tamamı Whirlpool marka büyük bir buzdolabı dondurucu bulunmaktadır. Mutfak, havuz ve deniz manzaralı muhteşem bir terasa açılmaktadır.

Zemin katta bir adet çift kişilik yatak odası, gömme dolaplar ve klima üniteleri bulunmaktadır. Zemin katta ayrıca tam küvetli geniş bir banyo ve ahşap efektli dolaplarda saklanan bir çamaşır makinesi bulunmaktadır. Son olarak, zemin katta, merdiven altı deposunda geniş bir yürüyüş bulacaksınız.

Birinci katta, her ikisi de özel banyolu iki yatak odası bulacaksınız. Kuzeye bakan yatak odası, üç büyük pencere ile muhteşem deniz manzarasına sahiptir. Tabandan tavana gardıroplar, klima ve duşakabin, tuvalet ve lavabo içeren tamamen fayans kaplı bir ensuite bulunmaktadır. Güneye bakan çift kişilik yatak odasında güzel dağ manzaralı 3 pencere, tabandan tavana gardıroplar, klima ve duşakabin, tuvalet ve lavabo içeren tamamen fayans kaplı bir en-suite vardır.

Birinci kattan doğuda Karşıyaka Körfezi'ne ve kıyı şeridine bakan muhteşem geniş terasa açılan bir kapı vardır; gerçekten muhteşem. Doğudan batıya, Akdeniz'in ve muhteşem dağ silsilesinin eşsiz panoramik manzarasını görmek için üst çatı terasına küçük bir merdiven daha çıkın.

Geniş arsa, dış mekan yemek masası (6 kişilik) ve ikisi gölgeli pergolalı 3 farklı oturma alanı ile kiremitli alanın mükemmel bir kombinasyonuna sahiptir. 8×4 yüzme havuzu, arsayı çevreleyen güzel olgun çiçekler ve meyve ağaçları ile çevrili bol miktarda güneşlenme alanına sahiptir. Havuz seviyesinden muhteşem Akdeniz manzarasının keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

Özellikleri:

30 m² teras
Bahçe kulübesi
2 Araba Kapılı Sürücü
Çatı terası
Birinci Kat Terası
Yerden ısıtma
Odun Kütük Brülörü
genelinde seramik döşeme
olgun bahçe
mutfakta yemek
Parlak mutfak
2 Pergola Bahçe Oturma Alanı

Ölçümler:

Mutfak : 3.58 x 3.71
Salon : 4.78 x 5.67
Alt Yatak Odası : 2.98 x 4.48
Alt Banyo : 1.65 x 2.91
Ebeveyn Yatak Odası : 4.46 x 2.97
Ebeveyn Banyosu : 1.01 x 2.75
İkinci Yatak Odası : 2,98 x 3,72
Ebeveyn Banyosu : 1.01 x 2.75
Teras : 4.70 x 5.67
Çatı Terası : 4.70 x 5.67

Lütfen Bireysel Tapuların hazır olduğunu, KDV'nin ödendiğini unutmayın.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar. – REF: KA05

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Karşıyaka Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Karşıyaka bölgesinde şu anda 219 satılık villa vardır.

Karşıyaka'daki Diğer 219 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 8/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 18/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Karşıyaka Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

Bu ilan aktif değildir.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.