0
 - Fotoğraf 1
 - Fotoğraf 2
 - Fotoğraf 3
 - Fotoğraf 4
 - Fotoğraf 5

Tüm fotoğrafları göster

Girne Esentepe'de satılık şömineli havuzlu villa

£299.950

Esentepe, Girne, Kıbrıs

3 Yatak Odası
3 Banyo
200 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £299.950
  • İlan Numarası 55196
  • Durumu Aktif Değil (Ekim 2021)
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıES37
  • Fiyat / Metrekare£1.500 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 200 m²
  • Havuz Ortak Havuz
  • Şömine Var

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

30 ay önce doğrulandı

538 gösterim

0 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

Muhteşem Deniz Manzaralı Villa * Jakuzi * Direkt Deniz ve Dağ Manzarası * Merkezi Isıtma * Mermer Merdiven * Özel Yüzme Havuzu * Kapılı Araba Yolu * Full Eşyalı * Geniş Bahçeler * 3 Ebeveyn Banyosu * 1000 m² Arsa * MUTLAKA GÖRÜLMELİ * MUTLAKA GÖRÜLMELİ * Muayene Gezileri Sunulmaktadır.

Konum

Esentepe, muhteşem plajları, özel koyları ve güzel Akdeniz manzarası ile tanınan Kıbrıs'ın kuzey kıyısında yer almaktadır. Güneyde dağlar ve kuzeyde kristal mavisi deniz sadece birkaç adım ötede, burada bulunan mülklerden her yönden inanılmaz manzaralar var. Esentepe, doğrudan deniz erişimi ve yüzme, SUP, balık tutma ve daha fazlası için mükemmel olan güzel sakin suları ile bölgedeki en güzel koylardan birine ev sahipliği yapmaktadır. Tüm yıl boyunca pek çok aktivite sunan birçok yerel restoran ve bar bulunmaktadır. Bir dağ yolu yaklaşık bir kilometre uzaklıktadır ve inanılmaz deniz manzarası eşliğinde uzun sahil yürüyüşlerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, Korineum Golf Sahası, SPA, Golf Sahası ve Tenis Kulübü ile sadece birkaç dakikalık sürüş mesafesindedir.

Özellikler

Bu müstakil villa, saygın bir inşaatçı tarafından kaliteli demirbaşlar ve aksesuarlar ile yüksek bir spesifikasyona göre inşa edilmiştir ve sadece az sayıda villadan oluşan özel bir geliştirme üzerine oturmaktadır. Hafifçe yükseltilmiş konumu ve mükemmel bitişi nedeniyle, bu mülkün sunabileceği çok şey var. Villanın kendisi olgun bahçelere, özel bir yüzme havuzuna ve dışarıda bir bar barbekü alanına sahiptir. Çevreleyen taş duvarlar, bu mülkü her açıdan güzel deniz ve dağ manzarasına sahip çok özel kılmaktadır.

Bu mülk beyaz eşya dahil full eşyalı olarak satılmaktadır. Boyunca Merkezi Isıtma ve Klima Üniteleri. Ortak Tapu mevcut, KDV Uygulanabilir.

Mutfak Yemek Odası 8.10 x 4.18

Açık plan mutfak ve yemek odası, 8+ kişilik yemek masası ve ayrı kahvaltı bar adasından yararlanmaktadır. Tüm beyaz eşyalar dahildir ve mutfak genelinde geniş depolama alanı vardır. Granit tezgahlar ve yavaş kapanan dolaplar, evin modern yönlerini öne çıkarıyor. Yemek odası, doğrudan deniz manzaralı veranda, bahçe ve yüzme havuzuna bakmaktadır.

Oturma Odası 6.19 x 4.37

Geniş oturma odası mermer bir şömineden, terasa ve yüzme havuzuna ve klimaya açılan iki set büyük veranda kapısından yararlanmaktadır. Oturma odasından ayrılan geniş terasta, denize bakan iki hamak, yaz öğleden sonraları ve akşamları dinlenmek için mükemmel bir ek özelliğe sahiptir.

Alt Kat Yatak Odası 3,24 x 3,44 Ebeveyn Banyosu 1,93 x 2,31

Alt kattaki yatak odası, geniş pencereleri ve tavan kaplamalarıyla aydınlık ve havadar bir odadır. Gömme dolaplar, klima ünitesi ve en-suite banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosunda ısıtmalı havlu askısı, duşakabin, lavabo ve tuvalet bulunmaktadır.

Merdivenlerin altında depolama alanı mevcuttur.

Kütüphane Okuma Alanı 2.85 x 4.18

Mermer merdiveni çıktıktan sonra okuma alanı sizi karşılıyor. İki çağdaş koltuk, kitaplık ve bol miktarda doğal ışık alan geniş, yuvarlak bir pencere ile döşenmiştir.

Ebeveyn Yatak Odası 4,93 x 4,64 Ebeveyn Banyosu 2,67 x 1,76

Ebeveyn Yatak Odası harika bir boyuttadır ve büyük bir çift kişilik yatak, gömme dolap ve denize bakan özel teras içerir. Yatak odasında dağ manzaralı ek bir pencere, klima ve en-suite banyo bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu geniştir ve geniş bir duşakabin, lavabo, tuvalet ve ısıtmalı havlu askısına sahiptir.

Yatak Odası 2 3,43 x 3,21 Ebeveyn Banyosu 2,41 x 1,91

Üst kattaki ikinci yatak odasında ayrıca bir ebeveyn, klima ünitesi ve denize bakan balkon bulunmaktadır. Banyoda küvet, depolama alanı, lavabo ve tuvalet bulunmaktadır.

Tüm yatak odalarında klima üniteleri, merkezi ısıtma ve sineklik mevcuttur.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.

– REF: ES37

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Esentepe Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Esentepe bölgesinde şu anda 215 satılık villa vardır.

Esentepe'deki Diğer 215 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 7/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 17/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Esentepe Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

Bu ilan aktif değildir.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.