0
 - Fotoğraf 1
 - Fotoğraf 2
 - Fotoğraf 3
 - Fotoğraf 4
 - Fotoğraf 5

Tüm fotoğrafları göster

Kıbrıs Girne Esentepe'de satılık bahçeli havuzlu villa

£125.000

Esentepe, Girne, Kıbrıs

4 Yatak Odası
3 Banyo
160 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £125.000
  • İlan Numarası 55185
  • Durumu Aktif Değil (Kasım 2021)
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıES154
  • Fiyat / Metrekare£781 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 160 m²
  • Bina Yaşı 11-15 yaşında
  • Havuz Ortak Havuz
  • Bahçe Var
  • Eşya Durumu Eşyalı

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

28 ay önce doğrulandı

982 gösterim

4 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

Bu 4 Yatak Odalı İkinci El Villa'da Paranızın Karşılığında İnanılmaz Değer * Prime Deniz Manzaralı * Denize Sadece 2 Dakika Yürüme! * Full Eşyalı * Beyaz Eşya ve Klima * Müstakil Tapu * KDV Ödenmiş * 3 Ortak Havuz * Spor Salonu * Tenis * Tesis bünyesinde Yönetim Şirketi * Lüks Golf Sahasına 10 Dakika * Geniş Bahçe * Keşif Gezisi Fırsatı

Konum:

Esentepe, muhteşem plajları, özel koyları ve güzel Akdeniz manzarası ile tanınan Kıbrıs'ın Kuzey Sahilidir. Güneyde dağlar ve kuzeyde kristal mavisi deniz sadece birkaç adım ötede, burada bulunan mülklerden her yönden inanılmaz manzaralar var. Bahçeli, doğrudan denize erişimi ve yüzme, SUP, balık tutma ve daha fazlası için mükemmel olan güzel sakin suları ile bölgedeki en güzel koylardan birine ev sahipliği yapmaktadır. Güzel bir canlı müzik ortamının da olduğu birkaç bölge restoranı ve barı vardır. Bir dağ yolu yaklaşık bir kilometre uzaklıktadır ve inanılmaz deniz manzarası eşliğinde uzun sahil yürüyüşlerinin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, Korieum Golf Sahası, SPA, Golf Sahası ve Tenis Kulübü ile yaklaşık 10 dakikalık sürüş mesafesindedir.

Özellikler

Müstakil villaya girdiğinizde geniş bir açık plan yemek ve oturma odası alanı ile karşılaşıyorsunuz. Bu açık plan alandan, Akdeniz yazında dışarıda yemek yemek ve eğlenmek için mükemmel, muhteşem berrak deniz manzarasına sahip etkileyici bir zemin kat terasına açılan sürgülü kapılar vardır. Sizi galerili mutfağa götüren oturma ve yemek odasından birkaç basamak çıkıyor. Aynı katta 2 misafir yatak odasının yanı sıra duş ve küvet içeren tam donanımlı bir banyo bulunmaktadır. Bu mülkün alt kat yerleşimi ferah ve aydınlık bir alan oluşturmaktadır.

Üst kata çıktığınızda, en-suite ve gömme dolaplı büyük ana yatak odası da dahil olmak üzere iki yatak odası daha keşfedeceksiniz, ikinci yatak odası ayrıca kendi en-suite ve tabandan tavana gardıroplara sahiptir. Mülkün en üst katına yayılan, hem ikinci yatak odasından hem de ana yatak odasından erişilebilen, enfes deniz ve dağ manzarası sunan harika bir teras var!

Villa, olgun bir bahçeye ve iyi boyutta özel bir yüzme havuzu için geniş alana sahip geniş bir arsa üzerinde yer almaktadır.

Mülk ideal bir kalıcı konut, tatil evi veya kiralık yatırımdır. Tamamen beyaz eşyalı ve taşınmaya hazırdır. Münferit tapular sahibi adına olup devire hazırdır, KDV'si ödenmiştir.

Mülk Ölçümleri:

Alt kat:
Mutfak: 2,53 x 3,30
Misafir Yatak Odası Bir: 2,84 x 3,11
Misafir Yatak Odası İki: 3,35 x 2,57
Banyo: 1,89 x 2,06
Üst katta:
Ebeveyn Yatak Odası: 5,37 x 2,78 Ebeveyn Banyosu: 2,00 x 3,00
Dolapta yürümek: 1,03 x 1,99
Yatak Odası İki: 2,79 x 3,37 Ebeveyn Banyosu: 1,21 x 2,78
Üst teras: 4,86 x 7,36

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.
– REF: ES154

Benzer Özellikler

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Esentepe Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Esentepe bölgesinde şu anda 214 satılık villa vardır.

Esentepe'deki Diğer 214 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 8/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 18/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Esentepe Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

Bu ilan aktif değildir.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.