0
 - Havuz
 - Havuz
 - Havuz
 - Yemek Odası
 - Lobi

Tüm fotoğrafları göster

Girne Esentepe'de satılık bahçeli şömineli özel havuzlu villa

£389.000

Esentepe, Girne, Kıbrıs

3 Yatak Odası
4 Banyo
200 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £389.000
  • İlan Numarası 55102
  • Durumu Satılık
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıES170
  • Fiyat / Metrekare£1.945 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 200 m²
  • Bina Yaşı 6-10 yaşında
  • Havuz Özel Havuz
  • Bahçe Var
  • Şömine Var

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

18 ay önce doğrulandı

759 gösterim

1 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

Lüks Tasarım Modern İkinci El* Nane Durumu * Muhteşem Deniz Manzarası * Birinci Sınıf Konum * Sosyal Tesislere Yakın * Inverter Klima * Taş Özellikli Duvarlar * Yerden Isıtma * Soyunma Odası * Çatı Terası * Hizmet Odası * Bakımlı Bahçeler * Villaya Özel Yüzme Havuzu T Şeklinde * Yeni GYM ve SAUNA'ya erişim * Sunulan İnceleme Gezileri

Konum

Esentepe'deki Küçük Erenköy, Kuzey Kıbrıs'ın pek çok şirin Akdeniz köyünden sadece bir tanesidir. Hafta boyunca yerel barlar ve restoranlar yemek ve eğlence ile kendi rahat gece hayatına ev sahipliği yapmaktadır. Korineum Golf Sahası sadece birkaç dakika uzaklıktadır ve plaj kısa bir yürüyüş mesafesindedir. 10 dakika içinde restoranlar, Su Parkı, Kumarhane, bisiklet parkurları ve çok daha fazlasını bulacaksınız. Girne'nin tarihi Eski Limanı ve birçok antik kalıntı da 40 dakika uzaklıktadır. Villa, adanın en güzel plajlarından biri olan Aqua Beach'e 2 dakikalık, ayrıca 3 restoran ve bara kısa bir yürüyüş mesafesindedir.

Özellikler

Bu gerçekten lüks bir mülk, orijinal sahipleri tarafından mükemmel bir şekilde korunan tüm çan ve ıslıklarla anahtar teslimi hazır. Bu lüks Villa, saygın bir inşaatçı tarafından kaliteli armatürler ve aksesuarlar ile yüksek bir teknik özellikte inşa edilmiştir. Akdeniz'e yakınlığı, kesintisiz deniz manzarası ve mükemmel bitişi nedeniyle bu mülkün sunabileceği çok şey var. Villanın kendisi, sulama sistemli, az bakım gerektiren bahçelere, benzersiz bir T şeklinde yüzme havuzuna, inverter klima ünitelerine ve baştan sona taş duvarlara sahiptir.

Salon ve Mutfak 4.72 x 9.18

Geniş açık plan oturma odası ve mutfak, özel yüzme havuzuna ve açık teras alanına doğrudan erişime sahiptir. Büyük veranda kapıları, koyu ahşap özellikleri tamamlayarak odaya doğal ışık getirir. Benekli granit tezgahlar, ada kahvaltı barı ve gümüş eşyalarla zarif bir mutfak. Kahvaltı barına entegre edilmiş bir cam dolap dahil olmak üzere geniş depolama alanından yararlanır.

Alt Kat Yatak Odası 3.35 x 4.00 Ebeveyn Banyosu 1.71 x 1.71

Alt kattaki konuk yatak odası, doğrudan deniz manzarasına, havuza doğrudan erişime ve özel bir veranda alanına sahiptir. Oda aydınlık ve havadardır ve rahat bir ortam yaratan nötr renklerle döşenmiştir. Ebeveyn banyosu geniştir ve lavabo, tuvalet ve duşakabin ile donatılmıştır. Duşun arka ve yan taraflarında taş duvar özelliği vardır, alt yarısında gerekli mahremiyeti sağlayan opak buzlu cam pencereler bulunurken, pencerenin üst kısmı muhteşem deniz manzarasına sahiptir.

Misafir Tuvaleti 1.18 x 1.94

Alt kat misafir tuvaleti lavabo ve klozetten oluşmaktadır.

Üst Kat Yatak Odası 3,35 x 4,00 Ebeveyn Banyosu 1,71 x 1,71

Üst kattaki yatak odası da doğrudan deniz manzarasına sahiptir ve nötr tonlarda dekore edilmiştir. Büyük pencereler odayı açmakta ve doğal ışık almaktadır. En-suite banyo, havuz ve Akdeniz manzaralı lavabo, tuvalet ve duştan yararlanmaktadır. Duşun alt yarısında mahremiyet sağlamak için buzlu opak cam pencereler bulunurken, pencerelerin üst yarısı her açıdan manzara almanızı sağlar. Bu duşta ayrıca taş özellikli bir iç duvar vardır.

Ebeveyn Yatak Odası 3.47 x 5.00

Ebeveyn yatak odası birinci katta yer almaktadır ve doğrudan Akdeniz'e bakmaktadır. Oda, yumuşak ahşap unsurlarla döşenmiştir ve özel balkon ve çatıda asılı düz ekran TV içermektedir.

Ebeveyn yatak odası balkonundan panoramik deniz ve dağ manzarasını gösteren çatı terasına çıkan merdivenler vardır. Alan geniştir ve yaz ayları için tam donanımlı bir eğlence alanına dönüştürülebilir.

3.15 x 2.88 çalışma

Çalışma, ebeveyn yatak odasına bitişiktir ve çok sayıda şey olarak kullanılabilir. Şu anda çalışma odası olarak kullanılmaktadır ve bir çalışma masası, kitap rafları ve bir dolap ile donatılmıştır. Oda doğrudan denize bakmaktadır ve taş duvarlara ve küçük bir özel balkona sahiptir.

Ebeveyn Banyosu 2.00 x 3.38 Dolapta Yürüme 4.40 x 2.06

Ebeveyn banyosu geniştir ve geniş bir duşakabin, çift lavabo ve tuvaletten yararlanmaktadır. Gömme dolap geniş depolama alanına sahiptir ve gardırop, depolama alanı olarak kullanılabilir veya dördüncü bir yatak odasına dönüştürülebilir.

Bu gerçekten lüks bir mülk, orijinal sahipleri tarafından mükemmel bir şekilde korunan tüm çan ve ıslıklarla anahtar teslimi hazır.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla olan 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.

– REF: ES170

Benzer Özellikler

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Esentepe Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Esentepe bölgesinde şu anda 213 satılık villa vardır.

Esentepe'deki Diğer 213 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 8/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 18/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Esentepe Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

HangiEv.com Üyeliği

Coast and Country Homes emlak firmasının şu anda aktif HangiEv.com üyeliği bulunmamaktadır.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.