0
 - Fotoğraf 1
 - Fotoğraf 2
 - Fotoğraf 3
 - Fotoğraf 4
 - Fotoğraf 5

Tüm fotoğrafları göster

Kıbrıs Esentepe'de satılık bahçeli şömineli havuzlu villa, 300 m²

£320.000

Esentepe, Girne, Kıbrıs

4 Yatak Odası
4 Banyo
300 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £320.000
  • İlan Numarası 55019
  • Durumu Aktif Değil (Haziran 2021)
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıES35
  • Fiyat / Metrekare£1.067 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 300 m²
  • Bina Yaşı 16-20 yaşında
  • Havuz Ortak Havuz
  • Bahçe Var
  • Şömine Var

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

34 ay önce doğrulandı

343 gösterim

1 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

Bu, şu anda piyasada bulunan çarpıcı bir özelliktir! Eşsiz Akdeniz manzarasına, olgun bahçelere sahip geniş bir arsaya ve muhteşem bir yüzme havuzuna sahip çok özel ısmarlama villa. Bu mülk, tümü özel teraslı 4 büyük yatak odası ile ideal bir B&B veya aile evidir. Bu özelliğin takdir edilmesi için görülmesi gerekir. ÜCRETSİZ konaklama ile inceleme ziyaretimize bekliyoruz. Tapu devire hazır ve malik adınadır. KDV Ödendi.

Konum

Esentepe Köyü'nün hemen doğusunda, dağın yamacında nefes kesici bir konumda yer alan konum, köyden sadece bir kilometre uzakta olmasına rağmen huzurlu ve sessiz bir alana sahiptir. Arazinin yüksek konumu, kuzeyde muhteşem deniz manzarasının yanı sıra köye Doğu manzarası sunmaktadır. 5-10 dakikalık sürüş mesafesindeki yakındaki tesisler arasında Korineum Golf Kulübü ve Spa, Plajlar, Elexus Su Parkı, Kumarhane, birçok restoran, süpermarket bulunmaktadır.

Özellikler

Bu gerçekten etkileyici özel tasarlanmış ve inşa edilmiş ev, Villa Manzara piyasaya çıktı. 2007 yılında 300 m² iç yaşam alanında inşa edilen mülk, aile tarafından bakımlı olup, Esentepe'de muhteşem olgun bahçeler ve panoramik deniz manzarası ile yaklaşık bir dönüm arazi üzerinde yer almaktadır.

Bu ev, bir aile evinin veya harika bir tatil evinin tüm özelliklerine sahiptir. Muhteşem manzaralı pek çok huzurlu köşesi var, çarpıcı taşan Yüzme Havuzu ve meyve ağaçları, taş bir yol ve oturma alanları ile devasa olgun bahçeden bahsetmiyorum bile.

Mobilyalar pazarlıkla verilir.

Villa arsanın güney ve batısında 1.75 dönüm arsa 85k'da satılıktır.

Giriş
Salon 5.42 x 4.18

Eve girildiğinde ortada büyük merdivenli büyük bir fuaye var. Çok sayıda eşya dolabı vardır ve bu giriş katında 4 büyük yatak odası bulunmaktadır.

Yatak odası
Bir adet 4,90 x 3,38 Ensuite 3,35 x2,44

Bu Kuzey Batı yatak odası, doğuda yüzme havuzunun yanı sıra kuzeyde inanılmaz bir manzaraya sahiptir. Her ikisi de sineklik ile donatılmış iki sürgülü kapı ile geniş terasa kolayca erişilir.

Yatak odasında çift kişilik yatak takımı, gömme dolaplar, tavan vantilatörü, klima ve özel ebeveyn banyosu bulunmaktadır.

Tamamen karo döşeli büyük ensüit, ıslak oda stilinde büyük boy duş, tuvalet ve lavaboya sahiptir.

Yatak odası
İki adet 4,48 x 3,84 Ensuite 3,32 x 1,22

Kuzey Doğu yatak odasında ayrıca güzel bir çift kişilik yatak takımı, makyaj masası, gömme dolaplar, tavan vantilatörü ve klima ünitesi bulunmaktadır. Sürgülü kapılar, güzel deniz ve bahçe manzarasına sahip kuzey terasına açılmaktadır.

Ebeveyn banyosu da tamamen fayanstır, ıslak oda tarzı duş, tuvalet ve lavaboya sahiptir.

Yatak Odası Üç 4.33 x 4.51

Güneybatıdaki geniş çift kişilik yatak odası, hoş bir dekora ve Güney orman manzarasına bakan bir pencereye sahip geniş bir odadır. Doğu terasına açılan sürgülü kapı, konukların özel bir alanın keyfini çıkarması için güzel bir dış mekan masasına sahip sessiz ve güneşli bir köşedir.

Odada çift kişilik yatak, çalışma masası, gömme dolaplar, tavan vantilatörü ve klima bulunmaktadır.

Yatak Odası Dört 4.97 x 2.62

Bu Güney Batı yatak odası ayrıca güney ormanına bakan güzel büyük bir pencereye ve havuz alanına bakan bir doğu penceresine sahiptir. İki adet tek kişilik yatak ve çalışma masası ile döşenmiştir. Gömme dolaplar, tavan vantilatörü ve klima odayı tamamlamaktadır.

Aile Banyosu 3.17 x 2.60

Zemin kattaki geniş aile banyosunda büyük bir küvet ve duş, tuvalet ve lavabo bulunmaktadır. Bilişim Teknoloji
son derece geniştir ve iki Kuzey yatak odasının özel en-suite banyoları olduğu için her iki taraftaki iki oda tarafından paylaşılmaktadır.

Evin ortasındaki büyük merdivenin tepesinde, mutfak, yemek odası, salon, çalışma, WC ve çamaşır odasının bulunduğu birinci katı bulacaksınız.

Mutfak
6.19 x 3.05

Mutfaktaki yemek, ahşap efektli dolaplar ve bej mermer döşeme ile uyum sağlamak için hoş bir bej ve kahverengi arka sıçrama ile zevkli bir şekilde tasarlanmıştır. Mutfağa birçok pencere ve hoş bir kemerli girişin yanı sıra yemek alanına açılan kemerli bir pencere vardır.

Mutfakta çift fırın, gazlı ocak, su sebilli büyük buzdolabı dondurucu ve Kıbrıs tarzı 4 kişilik yuvarlak yemek masası bulunmaktadır.

Mutfakta siyah granit tezgahlar ve yemek yapmayı sevenler için geniş tezgah alanı var!

Yemek Alanı 6.28 x 3.05

Yemek alanı doğrudan denize bakmaktadır ve Akdeniz'in nefes kesici manzarasının olduğu kuzey üst terasa açılmaktadır.

salon
8,56 x 5,43

İki takım Fransız tarzı kapıdan, etkileyici bir taş şömine özelliği ve Fransız tarzı odun brülörü ile geniş ve ferah bir oturma odası bulacaksınız. Oda kuzey doğuya bakmaktadır, bu nedenle Girne'ye doğru uzanan muhteşem panoramik deniz manzarasına sahiptir. Sürgülü kapılar, hafif esintinin onu dinlenmek için bir cennet haline getirdiği Kuzey ve Doğu teraslarına açılmaktadır.

Salonda italyan deri uzanma kanepeler ve zevkli Kıbrıs tarzı el yapımı ahşap masalar vardır.

Ders çalışma
5,18 x 2,77

Açık çalışma odası, bu şekilde kullanmak veya potansiyel olarak kolayca 5. yatak odasına dönüştürmek için harika bir alandır. L şeklinde çalışma masası ve kitaplıklarla döşenmiştir.

Çamaşır Odası Misafir WC 3,05 x 2,44

Bu, çok sayıda dolaba sıkışmış bir yıkayıcı ve kurutucunun bulunduğu çok geniş bir çamaşır odasıdır ve her şeyi temiz ve düzenli tutar. Burada misafirler için tuvalet ve lavabo bulunmaktadır.

Garaj

Bu iki araba garajı ve depolama alanı muhteşem! Mini bir ev gibi göründüğü için ayrı bir misafirhane isteyenler için dönüşüme hazır.

Özellikler

4 yatak odası, 4 banyo
boyunca mermer döşeme
'Tavan Vantilatörleri boyunca
Sineklik
3 fazlı elektrik sistemi
Elektrik ve su şebekesi
Havuz ve bahçe sulama sistemine ilave elektrik su kuyusu beslemesi
Gaz kazanı
Yeni güneş panelleri
Yakındaki bir Jeneratöre bağlı (100 gbp yıllık maliyet)
Çift garaj
10×5 Yüzme Havuzu
Mavi elektrikli havuz lambaları

Ek olarak, mülkün yanındaki yeşil alan için inşa edilebilir veya tutulabilir olan komşu arsa sahibi tarafından satın alma seçeneği vardır.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar. – REF: ES35

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Esentepe Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Esentepe bölgesinde şu anda 217 satılık villa vardır.

Esentepe'deki Diğer 217 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 8/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 17/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Esentepe Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

Bu ilan aktif değildir.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.