0
Luxury Penthouse With Incredible Views * Steps To Beach * Fantastıc Prıce - Fotoğraf 1
Luxury Penthouse With Incredible Views * Steps To Beach * Fantastıc Prıce - Fotoğraf 2
Luxury Penthouse With Incredible Views * Steps To Beach * Fantastıc Prıce - Fotoğraf 3
Luxury Penthouse With Incredible Views * Steps To Beach * Fantastıc Prıce - Fotoğraf 4
Luxury Penthouse With Incredible Views * Steps To Beach * Fantastıc Prıce - Fotoğraf 5

Tüm fotoğrafları göster

Luxury Penthouse With Incredible Views * Steps To Beach * Fantastıc Prıce

£229.950

Esentepe, Girne, Kıbrıs

3 Yatak Odası
3 Banyo
125 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £229.950
  • İlan Numarası 55043
  • Durumu Aktif Değil (Haziran 2021)
  • Konut Tipi Daire
  • Acente ReferansıES95
  • Fiyat / Metrekare£1.840 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 125 m²
  • Bina Yaşı 5 yaşında
  • Havuz Ortak Havuz
  • Bahçe Var
  • Eşya Durumu Eşyalı

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

34 ay önce doğrulandı

431 gösterim

0 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Daire Açıklaması

Tamamlanmış Lüks 3 Yataklı Penthouse Taşınmaya Hazır * PLAJA YÜRÜYÜN * Bozulmamış Deniz Manzaralı * Full Eşyalı * Ortak Havuz * Sauna * Spor Salonu * Yaklaşan Restoran * Çatı Terası * Restoranlara Yürüyerek * Teftiş Gezileri Kişisel Mülk Portföyünü Görmek İçin Mevcuttur

Konum:

Esentepe'nin Bahçeli bölgesinde yer alan bu, Kıbrıs'ın kuzey kıyısında, zarif, estetik, Akdeniz gibi düşünen bir topluluğa yerleşmek isteyen dünya gezginleri için tasarlanmış samimi bir sahil mahallesidir.

Bahçeli, muhteşem plajları, özel koyları ve muhteşem manzaraları ile tanınır. Yakınlarda topluluk için güzel akşamlar ve canlı müzik sunan birkaç restoran ve bar bulunmaktadır. Ayrıca lüks Korineum Golf Sahası ve Country Club sadece 10 dakikalık sürüş mesafesindedir ve 15 dakika içinde SPA, Su Parkı, Kumarhane ve çok daha fazlasını içeren oteller bulacaksınız. Girne'nin tarihi Eski Limanı ve birçok antik kalıntı da 25 dakika uzaklıktadır.

çatı katı:

Bu harika fiyata kelimenin tam anlamıyla bir çatı katına sahip olmak için bu nadir bir fırsat! Çok az kullanılmış, sıfır durumda olan Show Home, sahibinden satılıktır.

Geniş 3 yatak odalı 3 banyolu Penthouse, binanın en üst katının tamamını genişletiyor ve doğaya en çok değer verenler için eşi görülmemiş manzaralar ve açık hava deneyimi sunuyor.

Oturma Odası, deniz yönündeki 20 m²'lik geniş terasa bakan manzarayı içine çekecek şekilde tasarlanmıştır. Yemek odası 6 kişilik bir masa takımına sahipken, L şeklinde hoş bir kanepe ve bir sehpa ile döşenmiştir. Tüm mobilyalar zevkli bir bütün oluşturur ve lüks iç tasarımın en iyisini yapar.

Modern ve kullanışlı bir açık plan sunan mutfak, şık beyaz dolaplar ve siyah tezgahın yanı sıra en kaliteli beyaz eşyalarla eksiksiz bir şekilde donatılmıştır.

Tüm konukların mahremiyetini sağlamak için her biri özel en-suite banyolu iki büyük çift kişilik yatak odası birleştirilmiştir. Üçüncü yatak odasının geniş bir aile banyosuna erişimi vardır. Tüm banyolar yerden ısıtmaya ve taş unsurlara ve cam duş duvarlarına sahip güzel ve modern bir tasarıma sahiptir.

Son olarak, 100 m²'lik özel çatı terasında ev sahipleri, Kuzey Sahili Akdeniz ve Beşparmak sıradağlarının 360 derecelik manzarasının tadını çıkaracaklar. Terasta hoş bir çardak vardır ve barbekü, güneşlenme veya Akdeniz manzarasının keyfini çıkarmanız için elektrik ve su ile donatılmıştır.

Daire full eşyalı beyaz eşya ve klima dahil olarak satılmaktadır. Bireysel Tapu işlemleri devam ediyor ve KDV ödeniyor.
Bu güzel mülkü görmek için bugün bize ulaşın!

Geliştirme:

Kıyı arazisini kullanan gelişme, iki terasa bölünmüştür ve her daireden göz kamaştırıcı Med manzarasını en üst düzeye çıkarır. Kıbrıs'ın lüks bir yaşam tarzı için sunduğu her şeyle barışçıl bir ortam olduğunu bulan, çoğu İskandinavya'dan gelenler de dahil olmak üzere bir dizi millete ev sahipliği yapmaktadır.

Ortak Tesisler:

Yüzme havuzu
Dekorasyon havuzuna 3 metre şelale bırakılan sonsuzluk havuzu, peyzajlı bahçenin yeşillikleri ile birlikte kesinlikle muhteşem deniz manzarasına sahiptir. Geniş bir döşeme alanı, tüm ev sahiplerinin bu harika noktanın keyfini çıkarmasına izin verecektir.

Spor salonu
Modern tasarımlı spor salonu, yüzme havuzu yapısının alt kısmında yer almakta olup, manzarayı gizlemek ve rahatsız etmemek ve aynı zamanda harika deniz manzarasına sahip olmak için tasarlanmıştır.

sauna
Sakinler ayrıca Spor Salonunda bulunan büyük SAUNA'nın yanı sıra sadece 400 metre uzaklıktaki kardeş geliştirme alanındaki Kapalı Yüzme Havuzunun keyfini çıkarabilirler.

Sahil
Plaj, siteden sadece 300 metre uzaklıkta, kristal berraklığında su ve şezlonglar ve gölgeli teras ile gizli bir noktadır. Yönetim ofisinde Paddle Board (SUP) ve kano dahil su sporları malzemeleri mevcuttur.

Restoranlar ve Barlar
Bu gelişme, modaya uygun açık havada yemek yeme ve muhteşem deniz manzarası için büyük bir çatı terasına sahip kendi güzel restoranına ve kokteyl barına sahip olacak. Ayrıca muhteşem Joya restoranına sadece 400 metre uzaklıkta ve isteyebileceğiniz en iyi gün batımını sunan Eagles yuvasına benzer bir mesafede yer almaktadır.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.

– REF: ES95

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Esentepe Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Esentepe bölgesinde şu anda 546 satılık daire vardır.

Esentepe'deki Diğer 546 Satılık Daire İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 9/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 18/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Daire Aramaları

Kıbrıs Girne Esentepe Satılık Daire Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Daire Fiyatları

KKTC Satılık Daire Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

Bu ilan aktif değildir.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.