0
Campaign Alert *All Available Units %50 Down Payment * Walk To Beach - Havuz
Campaign Alert *All Available Units %50 Down Payment * Walk To Beach - Doküman
Campaign Alert *All Available Units %50 Down Payment * Walk To Beach - Havuz
Campaign Alert *All Available Units %50 Down Payment * Walk To Beach - Deniz Manzarası
Campaign Alert *All Available Units %50 Down Payment * Walk To Beach - Ev Dış Görünümü

Tüm fotoğrafları göster

Campaign Alert *All Available Units %50 Down Payment * Walk To Beach

£114.500

Esentepe, Girne, Kıbrıs

2 Yatak Odası
2 Banyo
79 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £114.500
  • İlan Numarası 54932
  • Durumu Aktif Değil (Mayıs 2022)
  • Konut Tipi Daire
  • Acente ReferansıES902
  • Fiyat / Metrekare£1.449 / m²
  • Kullanılabilir İç Alan 79 m²
  • Bina Yaşı 4 yaşında
  • Havuz Ortak Havuz
  • Bahçe Var

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

22 ay önce doğrulandı

581 gösterim

0 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Daire Açıklaması

Kampanya Uyarısı *Tüm birimler %50 peşinat *36 ay Faizsiz ödeme planı* 7 ayda anahtar teslim *(Beyaz eşya & Aks & Mobilya dahil) * Az Kalmış ve İLERİ İNŞAAT AŞAMASI* Tanınmış Müteahhit * Kapalı Açık Yüzme Havuz * Spor Salonu * Restoran (şimdi açık) * PLAJA YÜRÜYÜŞ * Yürüyüş Parkuru * Alıcılar İnşaat Süresi Boyunca Bir Haftalık Konaklama Alır * Bakım ve Kiralama Programı Yerinde Ofis * ŞİMDİ CANLI VİDEO İZLEMELERİ ve Denetim Gezinizi daha sonra planlayın!

Güzel Akdeniz Sahili'ne adım adım çok başarılı bir tesis geliştirme aşaması olan bu harika tatil evi seçeneğini tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz!

ÖZEL TEKLİF: Bugün 2000 gbp ile rezervasyon yapın, 250 gbp'ye kadar uçuş maliyetinizi geri ödeyelim ve Kahvaltı dahil 3 gece 4 günlük inceleme ziyaretinize ev sahipliği yapalım. Ayrıca yapım süresi boyunca ÜCRETSİZ BİR HAFTALIK TATİL.

Yeni eviniz, tatilcilerin güneş, kumlu plajlar, büyülü Akdeniz koyları, heyecan verici dağ yolları ve birinci sınıf bir golf deneyimi için akın ettiği Kuzey Sahili'nin Esentepe bölgesinde yer almaktadır.

Şu anda FANTASTİK ÖDEME PLANI SEÇENEKLERİ ile sunuluyor. Ayrıca, alıcılar, mülk inşaatınız sırasında ziyaret etmeleri için birinci aşamada bir HAFTALIK ÜCRETSİZ KONAKLAMA alacaktır.

MESAFELER:

Korineum Golf Sahası ve Spa (10km)

Plaj (700 m yürüme mesafesinde)

Su Parkı (10km)

Ercan Havalimanı (45 km)

Larnaka Havalimanı (65 km)

Karpaz Marina (40 km)

Yürüyüş parkurlarının bol olduğu ve sadece 500 metre ötede Akdeniz'e bakan muhteşem bir dağ manzarası ile eteklerinde yer alan, 18 Garden Apartmanı ve 18 Penthouse'dan oluşan bu yeni emlak etabını sunuyoruz.

EMLAK SEÇENEKLERİ:

Bahçe Dairesi - Tek Yatak
Şık ve uygun fiyatlı tek yatak odalı galeri tarzı daireler. Alan, ön terasa açılan açık plan zemin seviyesi ile galeri seviyesinde özel bir büyük ebeveyn yatak odası sunmaktadır.

Penthouse - Tek Yatak
Mülkiyet, 360 derece dağ ve deniz manzarasına sahip lüks bir özel çatı katı çatısı ile tek katlı yaşam sunmaktadır.

Bahçe Daire (2 Yatak)
Bahçe Apartmanı 80 m² tek katlı iç mekana sahiptir ve ilave 15-30 m² özel terasa sahiptir. 2 geniş yatak odası ve açık plan mutfak ve oturma alanına sahip olan Ebeveyn yatak odası, özel bir ebeveyn banyosuna sahipken, geniş aile banyosu konukların erişimine açıktır.

Çatı Katı (2 Yataklı)
Penthouse Daire, 80 m²'lik tek katlı yaşam iç alanı, ayrıca Med'e bakan sabah kahveniz için mükemmel olan 10-13 m²'lik başka bir teras ve açık mutfak içeren 60 m²'lik bir çatı terası sunmaktadır. 2 geniş yatak odası ve açık plan mutfak ve oturma alanına sahip olan Ana yatak odası, özel bir en-suite banyoya sahiptir ve geniş aile banyosu konukların erişimine açıktır.

Dizayn

Kendine özgü gri taş detayını modern ahşap pergolalar ve alüminyum pencere çerçeveleri ile birleştirerek, tamamlayıcı malzemeleri dengeleyerek mülk boyunca doğal uyumu sergilemeyi hedefliyoruz. Ayrıca, yeni ev sahipleri, mülkü kişiselleştirmek için çarpıcı döşeme, dolap, tezgah ve gardırop seçeneklerine sahip olacak.

ÖZEL TEKLİF: Bugün 2000 gbp ile rezervasyon yapın, 250 gbp'ye kadar uçuş maliyetinizi geri ödeyelim ve Kahvaltı dahil 3 gece 4 günlük inceleme ziyaretinize ev sahipliği yapalım.

Yatırım fırsatı
Kıbrıs'ın Kuzey Sahili tatil beldesinde uygun fiyatlı ama lüks bir mülk arayanlar için bu sizin için bir fırsat. Bölgede fiyatlar istikrarlı bir şekilde arttığından, bu mülkler gerçekten sadece düşük fiyat noktaları sunmakla kalmıyor, aynı zamanda kanıtlanmış başarılı bir tatil beldesine sağlam bir yatırım yapılmasını da sağlıyor.

Adanın en saygın inşaatçılarından biri tarafından, kuzeyde 17'den fazla gelişme ile inşa edilen, bir DENETİM ZİYARETİ'ne gelmeye, güneşte rüya gibi bir evin kalitesine, yaşam tarzına ve alanına tanık olmaya davetlisiniz.

SAHNE ÖDEMELERİ VE MUAYENE ZİYARETLERİ İLE İLGİLİ DETAYLAR İÇİN BUGÜN İLETİŞİME GEÇİNİZ.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.
– REF: ES902

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Esentepe Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Esentepe bölgesinde şu anda 539 satılık daire vardır.

Esentepe'deki Diğer 539 Satılık Daire İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 9/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 17/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Daire Aramaları

Kıbrıs Girne Esentepe Satılık Daire Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Daire Fiyatları

KKTC Satılık Daire Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

Bu ilan aktif değildir.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.