0
Girne / Doğanköy 4+1 Özel Havuzlu Villa Papaya - Fotoğraf 1 TEK YETKİLİ
Girne / Doğanköy 4+1 Özel Havuzlu Villa Papaya - Fotoğraf 2

Video

Girne / Doğanköy 4+1 Özel Havuzlu Villa Papaya - Fotoğraf 3
Girne / Doğanköy 4+1 Özel Havuzlu Villa Papaya - Fotoğraf 4
Girne / Doğanköy 4+1 Özel Havuzlu Villa Papaya - Fotoğraf 5

Tüm fotoğrafları göster

Girne / Doğanköy 4+1 Özel Havuzlu Villa Papaya

£240 / gün

Çatalköy, Girne, Kıbrıs

8 Misafir
4 Yatak Odası
4 Banyo
230 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Günlük Kiralama Fiyatı £240
  • İlan Numarası 114386
  • Durumu Günlük Kiralık
  • Konut Tipi Villa
  • Kullanılabilir İç Alan 230 m²
  • Kat Zemin Kat
  • Havuz Özel Havuz
  • Bahçe Var
  • Şömine Var
  • Oturma Odası 1
  • Temizlik Ücreti £30 Tek seferlik
  • Misafir Sayısı 8

İlan Hakkında

11 ay önce eklendi

4 gün önce doğrulandı

1882 gösterim

11 favori

71 puan

Hatalı İlan Bildir

Günlük Kiralık Villa Açıklaması

Villa Papaya, tatiliniz için geniş iç ve dış mekan alanı ile yüksek standartlarda donatılmıştır!

4+1 Villada Tüm yatak odaları, Hereke Türk halıları ile orijinal ahşap zeminlere sahiptir; tüm odalarda klima ve tavana monte vantilatörler vardır. Her yatak odası 'Beşparmaklı dağın' muhteşem manzarasını sunar ve ikisi uzakta deniz manzaralı geniş bir balkona sahiptir. Ana yatak odasında ebeveyn banyosu ve bir yetişkin için uzanmak veya uyumak için uygun Osmanlı tarzı bir cumbalı pencere / divan vardır veya çıkarılabilir ön korumalı çift kişilik bebek / çocuk karyolası haline dönüştürülebilir. Odalar, bir sanat galerisinde yaşadığınızı düşünebileceğiniz, dünyanın her yerinden o kadar kaliteli orijinal resimlerle dekore edilmiştir ki! Tüm pencereler ve fransız pencereler file sinekliklerle donatılmıştır.

Bahçeye bakan salonda konforlu setler ve havuz kenarında hoparlörlere bağlı Harman-Kardon müzik sistemi bulunmaktadır. Büyük bir yeni LG uydu TV, akış için internete bağlıdır. Fransız kapılar, maksimum rahatlama için bambu sandalyeleri ve rahat minderleri ile bir terasa açılır. Teras, muhteşem bir çimenliğe sahip peyzajlı bir alanda kendi büyük havuzunuza açılmaktadır. Bahçe ve havuz alanı, geniş bir kapalı gölgeli alanla neredeyse tamamen tenhadır. İç mekanlarda daha serin kış ayları için tam merkezi ısıtma ve rahat bir şömineniz var.

Villa Papaya, 10 konuk kapasiteli bir masaya sahip geniş bir hazır mutfağa sahiptir. Her zamanki beyaz mobilyalara ek olarak, mutfak su soğutucu ve mikrodalga fırın ile donatılmıştır. Daha resmi yemek için oturma alanında 8 koltuklu bir masa var. Dışarıda, barbekünün yanında altı kişilik mermer bir masa var.

Güçlü bir elektrik jeneratörü, elektrik kesintilerinde bile elektriği garanti eder. Villa genelinde ücretsiz hızlı Wi-Fi internet sağlanmaktadır. Çarşaf ve havlular da temin edilmektedir. Hizmetçi, varışınız için yatakları temizleyecek ve hazırlayacaktır; günlük hizmetçi hizmeti ve istek üzerine bir karşılama paketi sağlanır.

Villa Papaya ayrıca yangın söndürücü, yangın battaniyesi ve duman dedektörleri gibi birçok güvenlik özelliğine sahiptir. Çocuk güvenliği için yüzme havuzunun etrafında korkuluklarımız var ve talep üzerine merdivenler için güvenlik kapıları kurabiliriz.

Buraya gelmek:

25 dakikalık transfer süresiyle Ercan havaalanına (Kuzey Kıbrıs) uçma seçeneğiniz var. Alternatif olarak, daha geniş bir havayolu seçeneği için 90 dakikalık transfer süresiyle Larnaka'ya (Güney Kıbrıs) uçun. Havaalanı transferleri ve araç kiralama ücreti karşılığında düzenlenebilir.

Konum:

Villa sessiz bir çıkmaz sokakta yer alırken, eşsiz mağazaları ve restoranları olan güzel bir dağ köyü olan Bellapais'in merkezine arabayla sadece beş dakika uzaklıktadır. Diğer yöne arabayla beş dakika sizi süpermarketlere, banka nakit noktalarına ve şehir merkezine götürür.

Girne, hepsi çarpıcı bozulmamış Venedik limanına karşı farklı mutfaklar, barlar, kulüpler ve kumarhaneler sunan yoğun bir gece hayatına sahiptir. Girne'nin tarihi merkezi olan hareketli liman kafe alanı arabayla sadece 10 dakika uzaklıktadır. Limanda Gümbet tarzı ahşap teknelerle ada turu rezervasyonu yaptırabilirsiniz.

Alagadi'nin ana kaplumbağa barınağı arabayla 15 dakikadır. Arabayla 20 dakika içinde muhteşem Korinium Golf sahasıdır. Daha uzakta, muhteşem manzarasıyla Karpas yarımadası doğa koruma alanı bulunmaktadır. Şezlonglar, su sporları ve harika bir restoran ile iyi yemekli bir plajı veya kumlu ama ıssız bir yeri seviyorsanız, Villa Papaya güzel bir merkez noktası olarak hizmet vermektedir. Başkent Lefkoşa arabayla 30 dakika uzaklıktayken ziyaret edilecek birçok tarihi yer de var.



Daha fazla bilgi almak için lütfen bizi arayınız veya direkt mesaj atınız:
Tolga Benli: +90 (542) 877 0147

Haritada Konumu

Harita

Çatalköy Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Çatalköy bölgesinde şu anda 17 günlük kiralık villa vardır.

Çatalköy'deki Diğer 17 Günlük Kiralık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 71

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 10/10
  • İlan Açıklaması 10/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 16/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 10/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 10/10
  • Tek Yetkili Bonusu 5/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30

Yakındaki Benzer Villalar

Bu Günlük Kiralık Villa benzer Çatalköy bölgesinde £260 ile £260 arasında diğer Günlük Kiralık villalar:

Benzer Günlük Kiralık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Çatalköy Günlük Kiralık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Günlük Kiralık Villa Fiyatları

KKTC Günlük Kiralık Villa Fiyatları

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.