0
 - Fotoğraf 1
 - Fotoğraf 2
 - Fotoğraf 3
 - Fotoğraf 4
 - Fotoğraf 5

Tüm fotoğrafları göster

Girne Bellapais'te satılık bahçeli şömineli havuzlu villa

£130.000

Bellapais, Girne, Kıbrıs

3 Yatak Odası
2 Banyo
140 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £130.000
  • İlan Numarası 55179
  • Durumu Aktif Değil (Mayıs 2021)
  • Konut Tipi Villa
  • Acente ReferansıBE18
  • Fiyat / Metrekare£929 / m²
  • Koçan Tipi Türk Koçanı
  • Kullanılabilir İç Alan 140 m²
  • Bina Yaşı 16-20 yaşında
  • Havuz Ortak Havuz
  • Bahçe Var
  • Şömine Var
  • Eşya Durumu Eşyalı

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

20 ay önce doğrulandı

728 gösterim

9 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Villa Açıklaması

Müstakil 3 Yataklı Villa *Ortak Ön 74 Türk Tapu * Tüm Acenteler * TEK Acenteler * Kalorifer Kombi * Yemekhane Mutfak * Geniş Teraslama * Geniş Bahçe * Ortak Yüzme Havuzu 10×15 * Eşyalı * BEKO Beyaz Eşya * Direkt Deniz Manzaralı Asla Rahatsız Edilecek * İnceleme Gezileri Mevcuttur

Konum

Bellapais'in çok aranan bölgesinde yer alan bu kusursuz 3 yatak odalı villayı sunmaktan gurur duyuyoruz. 2006 yılında inşa edilen mülkün sadece bir sahibi var ve yıllar içinde özenle muhafaza edilmiş ve yenilenmiştir.

Villanın huzurlu bir yerleşim bölgesindeki konumu, asla rahatsız edilmeyecek şekilde doğrudan deniz manzarası sunmaktadır. Her ikisi de harika restoranlar ve barlar sunan Ozanköy ve Bellapais köylerine ve yıl boyunca uluslararası Müzik festivalleri ve eğlenceleri sunan görkemli Bellapais Manastırı'na kısa bir yürüyüş veya sürüş mesafesindedir.

Ayrıca, Girne bölgesindeki mağazalar ve restoranların yanı sıra özel Girne İngiliz Okulu da yaklaşık 5 dakikalık sürüş mesafesindedir. Golf tutkunları için Korineum Golf Sahası doğuya arabayla yaklaşık 12 dakika uzaklıktadır ve yol boyunca Shayna Beach Club ve Korineum Beach dahil olmak üzere birçok plaj bulunabilir.

Özellikler

Dahili olarak yaklaşık 140 m² büyüklüğünde olan mülk, ilave 75 m² teraslama ile son derece hafif ve ferah bir yerleşim düzeni sunuyor. Büyük koridora girildiğinde, yemek masası soldadır ve Kıbrıs tarzı bir taş kemerle güzel bir şekilde çerçevelenmiş, tüm yıl boyunca yemek yemek için mükemmel olan geniş bir terasa açılır! Mutfakta ahşap görünümlü dolaplar, göz alıcı granit tezgah, spotlar ve tüm BEKO marka beyaz eşyalar satışa sunuluyor.

Mutfağın karşısında ve ahşap kapılardan geçerek, kuzeyden güzel Akdeniz manzaralı, ferah ve aydınlık, açık plan oturma odası ve yemek odası bulacaksınız. Büyük arka terasa ve bahçeye güneye bakan bir kapı vardır ve yemek odasından dışarıdaki geleneksel barbeküye kolay erişim sağlar. Oturma odası, soğuk kış geceleri için mükemmel olan mermer bir şömineye sahiptir. Odalar kanepeler, sehpa ve 6 kişilik yemek masası ile zevkli bir şekilde döşenmiştir. Tüm pencerelerde çekici Roma panjurları var

Son olarak, zemin katta gömme dolaplara ve güzel bahçe manzarasına sahip büyük bir çift kişilik yatak odası bulunmaktadır. 2 pencere, misafirler veya yaşlı aile üyeleri için mükemmel olan aydınlık ve havadar bir oda sağlar.

Alt kattaki WC, misafirler için tuvalet ve lavabonun yanı sıra ıslak oda tarzı bir duş sunmaktadır.

Üst katta, denize bakan geniş bir terasa açılan veranda kapıları ile aydınlık ve havadar bir sahanlık bulacaksınız.

Birinci katta iki adet kuzeye bakan çift kişilik yatak odası bulunmaktadır. Doğudaki yatak odası, açık havada yemek yemek için ideal olan kesintisiz deniz manzarasını güzel bir şekilde çerçeveleyen özel bir kemerli terasa erişim sağlayan veranda kapılarına sahiptir. Yan veranda dulları ve balkon, yüzme havuzuna bakmaktadır. Yerleşik gardıroplar, bir kral yatak ve makyaj masası vardır ve aydınlık oda pencereleri, esintinin tadını çıkarmak için sineklik içerir.

Koridorun aşağısında ekstra alan ve sezon dışı eşyaları, golf ekipmanlarını ve benzerlerini saklamak için yerleşik saklama dolapları bulacaksınız.

Büyük ana yatak odası yine gömme dolaplar, kral boy yatak, makyaj masası ve kayar kapılara sahip tabandan tavana resim pencereleri, denize bakan kendi özel terasına erişim sağlayan, asla rahatsız edilmeyecek güzel manzaralara sahiptir.

Birinci kattaki geniş aile banyosu, üzerinde duş bulunan büyük bir küvet ve cam kapılar sunar ve baştan sona güzel bir şekilde döşenmiştir.

Evin diğer özellikleri arasında baştan sona traverten döşeme, güneş koruyucu astarlı renkli, bej ve beyaz dekoratif perdeler yer alıyor. Tüm yatak odalarında vantilatör ışıkları vardır

Evin dışında, iki arabalık özel bir araba yolu, mülkün taş duvar sınırları, yan bahçe ve güzel teraslama, barbekü ve açık yemek alanı içeren kapılı arka bahçe bulacaksınız. Dışarıda bir miktar depolama var. Çevredeki bahçeler, mahremiyet sunan güzel palmiye ağaçlarının yanı sıra ortak yüzme havuzuna giden bir yol içerir.

Lütfen 74 Öncesi Türk tapularının ayrı tapular için işlemde olduğunu unutmayın.

Ortak bahçelerin ve yolların bakımı, yüzme havuzu ve özel bahçe çöplerinin toplanması için Topluluk ücretlerinin (şu anda 375 GBP) ödenmesi gerektiğini lütfen unutmayın.

Özellikleri:

Klima Üniteleri
barbekü
Merkezi ısıtma
Ortak Havuz
Tamamen mobilyalı
Bahçe Daire
İşlemde Bireysel Tapu
74 Öncesi Türk Tapuları
Taşınmaya Hazır
İkinci El Mülk
Beyaz Eşya Dahil

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.

– REF: BE18

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Bellapais Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Bellapais bölgesinde şu anda 128 satılık villa vardır.

Bellapais'teki Diğer 128 Satılık Villa İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 9/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 18/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Villa Aramaları

Kıbrıs Girne Bellapais Satılık Villa Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Villa Fiyatları

KKTC Satılık Villa Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

Bu ilan aktif değildir.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.