0
Luxury Townhouses İn Bellapais With Communal Pool - Havuz
Luxury Townhouses İn Bellapais With Communal Pool - Merdivenler
Luxury Townhouses İn Bellapais With Communal Pool - Oturma ve Yemek Odası
Luxury Townhouses İn Bellapais With Communal Pool - Havuz
Luxury Townhouses İn Bellapais With Communal Pool - Balkon

Tüm fotoğrafları göster

Luxury Townhouses İn Bellapais With Communal Pool

£185.000

Bellapais, Girne, Kıbrıs

4 Yatak Odası
3 Banyo
155 m²
Favori Ekle Paylaş
  • Satış Fiyatı £185.000
  • İlan Numarası 55105
  • Durumu Aktif Değil (Nisan 2022)
  • Konut Tipi Daire
  • Acente ReferansıBE03B
  • Fiyat / Metrekare£1.194 / m²
  • Koçan Tipi Türk Koçanı
  • Kullanılabilir İç Alan 155 m²
  • Bina Yaşı 4 yaşında
  • Havuz Ortak Havuz
  • Bahçe Var

İlan Hakkında

40 ay önce eklendi

23 ay önce doğrulandı

652 gösterim

0 favori

0 puan

Hatalı İlan Bildir

Satılık Daire Açıklaması

BELLAPAIS EMLAKLARI TAM * Ortak Yüzme Havuzu * 3 4 Yatak Odası * Çatı Terası * ÖNCE 74 TÜRK TİCARETLERİ HAZIR * İç Bahçe Özelliği * Uluslararası Tanınmış Tapular * Son Birkaç Dakika * Girne English School'a 5 Dakika * MUAYENE GEZİLERİ MEVCUTTUR

Konum

27 Luxury Townhouse'un gelişimi, Bellapais Manastırı'nın altındaki bir vadide, Çatı Teraslarından muhteşem deniz manzaraları ve tadını çıkarabileceğiniz çok sayıda dağ yolu ile yer almaktadır! Geliştirme, Girne'nin koşuşturmacasından 5 dakika uzaklıkta olmasına rağmen, çok güvenli ve sessiz bir alanda yaşamaya izin veren bir geçiş yolu değildir. Manastır bir dizi uluslararası müzik ve festivale ev sahipliği yapıyor ve adanın kültür merkezlerinden biri olarak kabul ediliyor! Adanın en iyi yemeklerini ve manzaralarını sunan şirin restoranları ve şirin köy merkezindeki şirin dükkanları ile turistler yıl boyunca Bellapais'e akın eder! Ayrıca mağazaları, restoranları, barları, kumarhaneleri ve canlı eğlenceleri ile Girne şehir merkezine ve Eski Liman'a sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Yürüyüş, yürüyüş ve doğa tutkunları için Bellapais Manastırı'na çıkan, muhteşem doğal orkideleri görebileceğiniz, Yasemin ve çam kokularının tadını çıkarabileceğiniz parkurlar var.

Sürüş Süreleri:
Girne (5 dakika)
Girne İngiliz Okulu (5 dakika)
SPAS ve Kumarhaneler (5 dakika)
Süper market (5 dakika)
Golf Sahası (12 dakika)
Havaalanı (50 dakika)
Su Parkı (10 dakika)

Ek olarak, English School of Kyrenia World IB School, Bellapais'te yer almakta olup, burayı taşınmak veya yatırım olarak satın almak için mükemmel bir ev haline getirmektedir. Bu, okul veya üniversitenin yakınında yer değiştiren bir aile veya öğretmen için harika bir özelliktir.

Özellikler

Her mülk, 3 veya 4 yatak odası için kat planı seçeneği ile 155 m² alana sahiptir. Dış alan için, mahremiyeti sağlamak için topluluğun giriş yapısı nedeniyle diğer ev sahiplerinin geçemeyeceği, her şehir evi için özel bir zemin kat terası ve bahçesi vardır. Her şehir evinin zemin katında ayrıca her mülke bol ışık getiren mükemmel bir rahatlatıcı dış alan sunan bir iç bahçesi vardır. Son olarak, her mülkün çatı terası, hazır bir mutfak, elektrik ve su dahil olmak üzere 100 m²'lik bir alana sahiptir, böylece ev sahipleri deniz ve dağ manzarasının keyfini çıkarabilir, yemek yiyebilir, güneşlenebilir ve hatta keyfini çıkarmak için bir jakuzi (ilave) ekleyebilir.

Mülke girildiğinde, şık ahşap kapı ve paneller, modern ama doğal bir his yaratmak için koyu İtalyan alüminyum pencere çerçeveleri ile birleştirilmiştir. Zemin kat, geniş açık terasa açılan oturma odası ile geniş bir açık plandır. Mutfakta güzel bir L şeklinde kahvaltı bar tezgahı ve mutfağı kendi tarzınıza göre tamamlamanız için çarpıcı seçenekler var. Her mülkün, bir iç ünite veya uç üniteye rağmen mülkün tüm katlarına ışık sağlayan seçkin bir İÇ BAHÇESİ vardır. Ev sahipleri sabah kahvelerini içerideki kendi özel bahçelerinde içebilirler!

Zemin katta misafirler için mükemmel bir yatak odası, bir ofis veya bir oyun odası bulunur; yanı sıra modern duşlu büyük bir misafir banyosu. Merdiven altı depolama alanı harika bir bonus ve her şehir evinin arka bahçe alanına açılan bir arka kapı var.

Birinci katta 2 veya 3 yatak odası seçeneği vardır. 3 yataklı bir mülk seçenler için, Ebeveyn yatak odası, oturma alanı ve geniş bir ebeveyn banyosu olan büyük bir alandır. Doğu duvarının tamamı, Bellapais doğasına ve dağlarına bakan camdır. 3. yatak odası da geniştir ve tam küvetli başka bir büyük Aile tarzı banyoya sahiptir.

Birinci kat, çatı terasına giden bir sahanlığa çıkar. Bu alanda çamaşır makineniz için akıllı bir armatür bulunmaktadır. Çatı terasları, kelimenin tam anlamıyla parmaklarınızın ucunda ve Kuzey denizi manzarasıyla en doğal dağ manzaralarından bazılarını sunar.

Şık Ortak Yüzme Havuzu, geliştirmenin ortasında yer almaktadır. Orkide Parkurları'na giden gelişmenin güney kesiminde piknik bankları olan ahşap bir hizmetçi oyun alanı bulunabilir.

Bireysel Pre-74 Türk Tapuları Eksiksiz ve Devire Hazırdır. Uzun vadeli ipotekler mevcuttur. Bugün sorgulayın.

Neden Coast & Country Homes Emlak Acentesi Ltd'yi Seçmelisiniz?

Coast & Country Homes Emlak Acenteliği Ltd. 17571 Numaralı Kayıtlı Şirket ve Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acenteleri ile mülk satın almak önemlidir.

Sadece Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmakla kalmıyoruz, müşterilerimiz için her bir seçeneğin tüm mülk ve tapu detaylarının tam olarak ifşa edilmesini, olası ek ücretleri sağlamaktan ve kişisel için doğru seçeneğe rehberlik etmekten gurur duyuyoruz. ve finansal ihtiyaçlar. Hem Kuzey Kıbrıs'taki hem de Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finansman ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve bir ekip olarak müşterilerimizin güneşte bir ev hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle yabancı alıcılarla olan 15 yılı aşkın deneyimimizle, uzmanlığımız ve adadaki ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.
– REF: BE03B

HangiEv.com tarafından çevrildi.

Haritada Konumu

Harita

Bellapais Hakkında Bilgi

Kıbrıs'ta Girne şehrindeki Bellapais bölgesinde şu anda 33 satılık daire vardır.

Bellapais'teki Diğer 33 Satılık Daire İlanlarını Göster

Hangi Ev Puanı: 0

Size en akıllı şekilde emlakları göstermek için, emlak arama sonuçlarını Hangi Ev puanına göre sıralıyoruz.

  • İlan Detayları 10/10
  • İlan Açıklaması 5/10
  • Fotoğraf Sayısı 10/10
  • Fotoğraf Kalitesi 18/20
  • Haritada Konum Bilgisi 0/10
  • Video Puanı 0/10
  • Sanal Tur Puanı 0/20
  • Son 30 Günde Doğrulanmış İlan 0/10
  • Tek Yetkili Bonusu 0/5
  • Yeni Eklenme Bonusu 0/30
  • 6 Aydan Fazla Doğrulanmamış İlan Cezası -50

Benzer Satılık Daire Aramaları

Kıbrıs Girne Bellapais Satılık Daire Fiyatları

Kıbrıs Girne Satılık Daire Fiyatları

KKTC Satılık Daire Fiyatları

Coast and Country Homes

Cyprus Coast & Country Homes

Coast and Country Homes

Bu ilan aktif değildir.

Cyprus Coast & Country Homes
Diğer İlanlarına Bak
Coast and Country Homes
Tüm İlanlarına Bak

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği

Coast and Country Homes
KTEB üyesidir.

Kıbrıs'ta En Popüler Satılık Bölgeler

Kıbrıs Girne, Lefkoşa ve Mağusa'nın en popüler bölgelerinde satılık konut, satılık villa ve satılık daire ilanlarına göz atın. Beğendiğiniz evler için emlak acentesine kolayca ulaşın.